22 – 23 сентября: «Триполье» на Фестивале традиционной украинской кухни и напитков

22.09.12 – 23.09.12
«Трипілля» вызьме участь у Фестивалі традиційної української кухні та напоїв

Ресторан «Трипілля» був запрошений на Фестиваль, аби провести майстер-клас з приготування традиційних українських страв. Берегиня ресторану Галина Лосева та шеф-кухар з радістю погодилися поділитися секретами смачних та корисних українських страв з усіма гостями.

У «Пирогово», на головному полі біля сцени, кухарі «Трипілля», під чуйним керівництвом пані Галини, приготують фірмову страву – «Ногу запечену в хлібі». Частуватимуть «Пшеничною кашею зі шкварками», яку готуватимуть на великій «маминій сковороді» й смачною «Маминою грибівкою з диво-пельменями», пригощатимуть «Трипільським хлібом» та іншими стравами, які чудово смакуватимуть на свіжому повітрі.

Та яке ж це частування без традиційних українських напоїв – зігріваючої хріновухи та м’якої настоянки з журавлини. Завітайте у «Пирогово» та перейміться духом української культури й колориту не тільки побачивши, а відчувши усе на смак!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko