22 мая: Мастер-класс от Дениэла Эйтона, шефа-повара королевы Елизаветы ІІ, в загородном клубе «Трипольское солнце»

17.05.18 – 22.05.18
Майстер-клас від Деніела Ейтона, шеф-кухаря королеви Єлізавети ІІ, у заміському клубі «Трипільське сонце»

22 травня в заміському клубі «Трипільське сонце» відбудеться кулінарний майстер-клас Деніела Ейтона.

Деніел Ейтон – суддя міжнародного класу (WACS), віце-президент Всесвітнього товариства шеф-кухарів (WMCS), президент International Disciples Escoffier UK, член The Reunion des Gastronomes – «братства гастрономів-гурманів», заснованого в Лондоні в 1899 році За плечима Деніела – багаторічний досвід роботи у вишуканій кухні, на його стрічці – безліч нагород, включаючи Queens від королеви Великобританії – за зразкову гостинність і Palmes Culinaires – за досягнення в сфері громадського харчування.

У програмі майстер-класу:

  • приготування основного гарячого, закусок та десерту від Деніела Ейтона;
  • частування від Галини Лосєвої – власниці заміського сімейного клубу «Трипільське сонце».

Початок – о 13:00. Вартість участі: 2700 грн.

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko