V Фестиваль кулінарного мистецтва України

09.11.04

10-13 листопада 2004 року у виставковому центрі “Київ Експо Плаза” (вул. Салютна, 2-б, станція метро “Нивки”), АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” проводить V Фестиваль кулінарного мистецтва України у складі якого пройде IV Міжнародна спеціалізована виставка “Ресторан Прод Експо 2004”, III Міжнародна спеціалізована виставка “М?ясний салон 2004”, V Міжнародна спеціалізована виставка “Ресторан Експо Україна 2004”, “Кулінарний салон 2004”.

У фестивалі беруть участь більше 326 провідних галузевих компаній із 15 країн світу, а саме Росії, Туреччини, Польщі, Німеччини, Кіпру, Італії, Іспанії, США, Франції, Англії, Латвії, Білорусі, Ізраїлю, Угорщини. На експозиції представлені підприємства з Києва, Дніпропетровської, Луганської, Чернівецької, Донецької, Кіровоградської, Волинської, Львівської, Вінницької областей та м.Севастопіль. Загальна кількість учасників V Фестивалю кулінарного мистецтва України у порівнянні з осінню 2003 року виросла на третину.

Загальна площа фестивалю близько 6 000 кв. м.

Генеральний організатор фестивалю:

АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок”.

Фестиваль організовано за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту регіонального розвитку Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції Украіни, та спільно з Асоціацією кулінарів України, Київським Національним торговельно-економічним університетом.

Усім відомо, що виставка є місцем для вирішення важливих питань, щодо інвестування бізнесу, його розвитку, саме під час виставки заключаються найбільші контракти між представниками гуртової торгівлі, де підприємці мають можливість зустрітися з виробниками, порівняти пропозиції та отримати контракт “з перших рук”.

Головна мета фестивалю - просування української продукції на внутрішній та зовнішній ринки, ознайомлення фахівців та споживачів з новими торговими марками, з новинками на ринку обладнання, сприяння розширенню виробництва, демонстрація нових перспективних напрямків галузі, досягнень харчової та переробної промисловості.

Фестиваль має за мету максимально відобразити не тільки ринок продуктів харчування та напоїв України, але й усі галузі, що тісно пов?язані з даним ринком, а також вплинути на розвиток виробництва та впровадження нових технологій.

На фестивалі будуть продемонстровані процеси та технології приготування страв, модні та традиційні тенденції у світі кулінарного мистецтва.

Фестиваль є самим представницьким вітчизняним форумом, який щорічно збирає спеціалістав, майстрів-професіоналів, підприємців та цінувальників гарної кухні, які матимуть можливість ознайомитися з широким спектром послуг кращих ресторанів, барів, кондитерських, кафе, взяти участь у всіх заходах, що пройдуть під час виставки. На фестивалі пройдуть презентації як нових так і загальновизнаних торгових марок, сучасних технологій та обладнання для виробництва продуктів харчування, напоїв їх упаковки.

На сьогодні фестиваль об?єднав чотири виставки:

  • IV Міжнародна спеціалізована виставка “Ресторан Прод Експо 2004” серед учасників якої такі відомі торгові марки та компанії, як ТД “Південний”, С.О.В. Гавань, ТОВ “Іонія”, “Кока- Кола Беверіджис Україна ЛТД” та інші.

    Серед експозицій виставки найбільш широко представлений асортимент кави, чаю та обладнання для їх приготування; бакалійних продуктів.

    Виставка зарекомендувала себе як серйозний захід, який приносить комерційний успіх учасникам виставки та відвідувачам-спеціалістам галузі. Для кінцевих споживачів товарів виставка цікава з точки зору ознайомлення з новинками ринку продуктів харчування та напоїв, кулінарними та кондитерськими виробами. Під час роботи виставки пройде конкурс-дегустація торгових марок чаю, де разом із справжніми гурманами зберуться й ті, кому близький один із найстаріших у світі напоїв.

  • III Міжнародна спеціалізована виставка “М'ясний салон 2004”, яка популярна серед спеціалістів та споживачів. На виставці будуть представлені виробники та реалізатори м'ясної продукції, сировини, напівфабрикатів, спецій, добавок, інгредієнтів, обладнання для виробництва, переробки, зберігання, упаковки.

    Серед компаній, що представляють свою продукцію цього року такі, як Мелітопольський м'ясокомбінат, Луганський м'ясокомбінат, ТД “Белкозин”, ТОВ Агроторг-3 та інші.

    Сьогодні м'ясопереробна галузь України динамічно розвивається, у чому можна впевнитися відвідавши виставку “М'ясний салон”, де будуть представлені компанії з гучними іменами та зовсім нові компанії, що тільки но починають свою діяльність у галузі. Головною подією виставки стане бізнес-форум “М'ясна індустрія нового тисячоліття” (11 листопада 2004р., 10-00 – 18-00)

    Фестиваль є найважливішою подією у ресторанному бізнесі України, чим превертає до себе увагу провідних спеціалістів галузі з усієї країни.

  • Вагомою акцією фестивалю є V Міжнародна спеціалізована виставка “Ресторан Експо Україна 2004”. На виставці представлене обладнання та меблі для кафе, барів, ресторанів, казино, нічних клубів, холодильне обладнання, посуд та аксесуари. Для учасників та гостей фестивалю передбачена насичена програма, що поєднує у собі чемпіонати, конкурси, презентації компаній, продукції, їх послуг, майстер-класи, семінари, конференції, бізнес-форуми, дегустації представленої продукції.

    Технічним партнером Фестивалю є ТМ «Новий проект», який забезпечить Чемпіонати, Майстер-класи та Фестиваль в цілому професійним ресторанним обладнанням.

Серед відомих учасників виставки компанія “Новий проект”, ДП “Меркс-Меблі”, ТОВ “Реал Мюзік”, ТОВ “Тік-Так” та багато інших.

Впевнені, що виставка “Ресторан Експо Україна” вплине на підвищення авторитету таких професій, як кулінар, повар-кондитер, офіціант, сомельє та бармен та стане значною подією в економічному та культурному житті України, країн близького та далекого зарубіжжя, а українська кухня стане більш відомою серед кухонь народів світу та завоює серця нових шанувальників.

Прикрасою фестивалю стане “Кулінарний салон 2004”.

Його організовано спільно з Київською міською державною адміністраціїю, Департаментом регіонального розвитку Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції Украіни, Асоціацією Кулінарів України, Київським Національним торговельно-економічним університетом.

Насичена програма зацікавить навіть найвибагливішого глядача:

  • II Молодіжний чемпіонат України з кулінарії
  • IV Всеукраїнський конкурс офіціантів;
  • IV Чемпіонат барменів України, співорганізатором якого є Всеукраїнська Асоціація Барменів;
  • Чемпіонат кофейних баріста, співорганізатор чемпіонату «SCAE» («Європейська асоціація спешіеліті кофе»), переможець якого буде представляти Україну на Чемпіонаті світу серед кофейних баріста у м.Сіетл (США), що пройде у квітні 2005;
  • Конкурс сомельє;
  • Майстер – класи від ведучих шеф – кухарів.

15:00-16:30 Майстер-клас від компанії «НОВИЙ ПРОЕКТ» Майстер-клас, сектор «В» 15:00-18:00 Бізнес-конференція «Керівництво рестораном: практичні питання» від Школи Ресторанного Менеджменту «ПРОФІ» Конференц-зал №1, сектор «В» 16:45-17:45 Майстер-клас від кафе «ЛІСОВА ПІСНЯ»

16:45-17:45 Майстер-клас

IV Чемпіонат барменів України (Всеукраїнська асоціація барменів)Конференц-зал №2, сектор «В»

Організатор фестивалю АТ “Київськой міжнародний контрактовий ярмарок” запрошує усіх зацікавлених відвідати V Фестиваль кулінарного мистецтва України та виставки Ресторан Експо Україна, Кулінарний салон, Ресторан Прод Експо та М'ясний салон.

Організатори виставки будуть вдячні, якщо Ви поділитеся своїми враженнями від V Фестивалю кулінарного мистецтва України на сторінках газет і журналів, на радіо і телебаченні.

• Офіційне відкриття V Фестивалю кулінарного мистецтва України відбудеться

10 листопада 2004 року о 12:00 у ПЕРШОМУ ПАВІЛЬЙОНІ на вході «А» виставкового центру “Київ Експо Плаза” (Київ, вул. Салютна, 2-б, автобусний експрес-маршрут від станції м. “Нивки”)

• Години роботи виставки:

10 листопада (середа) – з 12:00 до 18:00

11листопада (четвер) – з 10:00 до 18:00

12 листопада (п'ятниця) – з 10:00 до 18:00

13 листопада (субота) – з 10:00 до 16:00

Фото 2

Отримати акредитаційну форму, прес-реліз, програму заходів виставки та додаткову інформацію Ви можете у службі інформації, реклами та PR АТ “КМКЯ” за телефоном-факсом (044) 461 93 44,

e-mail: anna@kmkya.kiev.ua,

elena@kmkya.kiev.ua

Поставщик недели

Промастер

Промастер

Профессиональное оборудование и инвентарь для ресторанов

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Nivki-bar в центре событий Nivki-hall

Nivki-bar в центре событий Nivki-hall

Выбран как отличная платформа для проведения вечеринок, встреч с друзьями и просто вкусного беззаботного времяпровождения!

Банкетный зал недели

Банкетный зал ресторана Roman’S

Банкетный зал ресторана Roman’S

Вместимость: банкет – 120 персон, фуршет – 300 персон; мансардный этаж, отдельный вход, 4 балкона

Рекомендуем отдохнуть

Бизнес-отель загородного клуба «Трипольское солнце»

Бизнес-отель загородного клуба «Трипольское солнце»

Стоимость номеров – от 1200₴/сутки (завтрак включен)

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko