Меню вкусного настроения

10.08.17
Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр

Одне з головних завдань команди ресторану «Тандир» – надавати більше, ніж якісний сервіс та смачні страви. Наша головна місія – створити незабутнє гастрономічне враження для кожного гостя, незалежно від кулінарних вподобань. Саме для цього ми постійно оновлюємо наше меню і впроваджуємо цікаві новинки.

Хіт цього сезону – наше Меню смачного настрою. Його особлива риса полягає у поєднанні простих і смачних страв – від закуски до головного спеціалітету, щоб наш гість отримати максимальну насолоду від сніданку до вечері в ресторані «Тандир».

Декілька рекомендацій від Шефа: налаштуйтеся на позитив і почніть із яскравих рулетів з перцю з сиром, арахісом та тархуном або з салату з в'яленою качкою, руколою та авокадо під соусом васабі. Легкі стартери гармонійно поєднуються з нашими холодними супами: із буряка та окрошка на кефірі чи квасі на ваш вибір. Для основної страви дуже гарно смакує качина грудка запечена в тандирі, солодка відварна кукурудза або картопля з білими грибами для вегетаріанців. І барвистий смачний фінал – наші розкішні чебуреки з ягодами на десерт. Освіжитися можна нашими літніми лимонадами або компотом із персика.

«Тандир» – ваш секрет смачного настрою. Запрошуємо до столу!

Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр

Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр Меню вкусного настроения в ресторане Тандыр

Предложение недели

Новый поставщик в каталоге

Поставщик недели

Корпорация 12

Корпорация 12

Брендированная вода с нанесением логотипа

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Этнографический комплекс «Украинское село»

Этнографический комплекс «Украинское село»

Выбран как хранитель давних украинских традиций и популяризатор аутентичной народной культуры

Блюдо недели

Жареный карп от этно-рестораций «Козачок»

Жареный карп от этно-рестораций «Козачок»

Для любителей посидеть на природе не с удочкой, а с вилочкой рестораны сети «Козачок» предлагают сочного, жареного на мангале карпика с хрустящей корочкой

Банкетный зал недели

Банкетный зал на воде в комплексе «Днепровская Ривьера»

Банкетный зал на воде в комплексе «Днепровская Ривьера»

Вместимость: банкет – 250 персон, фуршет – 400 персон

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем