Семейный ресторан «Триполье» приглашает на празднование Пасхи!

04.05.13 – 05.05.13
Сімейний ресторан «Трипілля» запрошує на святкування Великодня!

Кожен відвідувач ресторану «Трипілля» відчує дух Великодня, завітавши на наші майстер-класи. Ви матимете змогу зробити щось своїми руками, а також взяти участь у святкових розвагах.

4 травня. Майстер-класи:

  • розпис великодніх писанок;
  • випікання пасок;
  • гончарне мистецтво.

5 травня. Майстер-класи:

  • розпис великодніх писанок;
  • гончарне мистецтво;
  • бої на писанках.

Музичний настрій святкового дня від етнічного тріо «Мозаїка». А також розіграш призів від ресторану.

Початок о 14:00.

Пропонуємо Вам придбати пасхальний кошик. Склад кошика:

  • крашанки – 12 шт.;
  • паска – 500 г;
  • копчене сало по-домашньому в спеціях – 200 г;
  • ковбаса домашня – 250 г;
  • пиріжки з яблуками – 250 г;
  • пиріжки з капустою – 250 г.

Все це у кошику з пасхальним рушником та свічками за ціною 350 грн. До кошику можливо замовити фірмові напої – хріновуху або клюківку – за спеціальною ціною – 100 грн. за 500 мл.

Ви можете придбати будь-які складові пасхального кошику окремо:

  • паска (60 г – 10.00 грн., 250 г – 25.00 грн., 500 г – 45.00 грн.);
  • пиріжки (з капустою 30 г – 5.00 грн., з картоплею та грибами 30 г – 5.00 грн., з м’ясом 30 г – 10.00 грн.);
  • ватрушка (з корицею 50 г – 5.00 грн., з сиром 100 г – 6.50 грн.);
  • кулебяка (рибна 1000 г – 215.00 грн., з м’ясом 1000 г – 195.00 грн.);
  • пиріг з телятиною 1000 г – 385.00 грн.

Чекаємо на Вас у нашому ресторані!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko