Михаил Поплавский раскрывает секреты приготовления своего фирменного блюда...

03.05.13

Усе пробуджується після зимового сну. Саме в такий час найкраще відпочивати на природі. Кожен із нас починає вишукувати навіть серед шаленства городніх робіт час для традиційного шашлику. Хто з нас не любить поласувати цим соковитим, щойно з жару, духмяним наїдком? А оскільки збігло чимало часу, відколи ми куштували шашлик на свіжому повітрі, варто згадати, як і з чого готується ця смачна товариська страва.
Безумовно, у кожного є свій, перевірений роками рецепт шашлику зі свинини. Але чому б не проекспериментувати і відкрити для себе нові смачні варіації цієї страви? Легендарний власник мережі еко-ресторанів «Батьківська хата» Михайло Поплавський відкриває таємницю приготування соковитого шашличку! 

Михайло Поплавський розкриває секрети приготування своєї фірмової страви...

Вам знадобиться:

  • ошийок зі свинини – 1500 г;
  • цибуля ріпчаста – 200 г;
  • приправа гриль – 20 г;
  • приправа до свинини – 20 г;
  • соус соєвий – 50 г;
  • вино біле сухе – 150 г;
  • перець чорний мелений – 10 г;
  • сіль;
  • лист лавровий;
  • зелень (кріп, петрушка);
  • соус «Сацебелі» – 500 г.

Спосіб приготування

Промиваємо і зачищаємо свіжий шматок ошийка. Нарізаємо поперечно великими порційними шматками і злегка відбиваємо. Приправляємо спеціями, солимо, перчимо, кладемо лавровий лист. Зверху ще обкладаємо ріпчастою цибулею, нарізаною кільцями. Заливаємо приправлене м’ясо білим вином та соєвим соусом. М’ясні шматки добре вимішуємо в маринаді і даємо постояти якомога довше: 3-4 години. Замариновані шматки нанизуємо на шампури, чередуємо їх з кільцями цибулі. За бажанням можна додати помідори, грибочки, кабачки. Смажимо на мангалі до готовності. Подаємо з соусом «Сацебелі» та зеленню. Добре промариноване м’ясо буквально тане у роті, залишаючи ледь вловимий присмак вина. М’яка і водночас ситна страва для гарної компанії та душевної бесіди!

Якщо у Вас немає часу приготувати шашлик власними руками, скуштувати цю смачну ароматну страву, не обтяжуючи себе її приготуванням, Ви зможете,завтіашши всією родиною до еко-ресторану «Батьківська хата», де протягом місяця триватиме «Маївка fest». Під час фестивалю для Вас цю смакоту приготують за кількома рецептами, запропонують Вам скуштувати неповторні страви мангал-меню.

Варто також відзначити, що рівень обслуговування в еко-ресторані «Батьківська хата» досить високий, і Вам не доведеться чекати, а досвідчений і доброзичливий персонал миттю обслужить Вас та Ваших гостей.

Предложение недели

Новый поставщик в каталоге

Вяленое мясо

Вяленое мясо

Крупные куски говядины вяленые в натуральных специях для сегмента Хорека

Поставщик недели

Алфея

Алфея

Промышленные фильтры для удаления дыма, жира и запахов отходящих от кухонных плит

Реклама

Новогодние корпоративы

Новогодние корпоративы 2018

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан-поместье «Околица»

Ресторан-поместье «Околица»

Выбран за тихий украинский уют, очарование осенней природы и теплые душевные блюда

Банкетный зал недели

Банкетный зал ресторана «Золотое Руно»

Банкетный зал ресторана «Золотое Руно»

Вместимость: банкет – 120 персон, фуршет – 150 персон

Рекомендуем отдохнуть

Гостиница загородного комплекса «Петровский Бровар»

Гостиница загородного комплекса «Петровский Бровар»

Стоимость номеров – от 850 грн./сутки

Рекомендуем