Михаил Поплавский раскрывает секреты приготовления своего фирменного блюда...

03.05.13

Усе пробуджується після зимового сну. Саме в такий час найкраще відпочивати на природі. Кожен із нас починає вишукувати навіть серед шаленства городніх робіт час для традиційного шашлику. Хто з нас не любить поласувати цим соковитим, щойно з жару, духмяним наїдком? А оскільки збігло чимало часу, відколи ми куштували шашлик на свіжому повітрі, варто згадати, як і з чого готується ця смачна товариська страва.
Безумовно, у кожного є свій, перевірений роками рецепт шашлику зі свинини. Але чому б не проекспериментувати і відкрити для себе нові смачні варіації цієї страви? Легендарний власник мережі еко-ресторанів «Батьківська хата» Михайло Поплавський відкриває таємницю приготування соковитого шашличку! 

Михайло Поплавський розкриває секрети приготування своєї фірмової страви...

Вам знадобиться:

  • ошийок зі свинини – 1500 г;
  • цибуля ріпчаста – 200 г;
  • приправа гриль – 20 г;
  • приправа до свинини – 20 г;
  • соус соєвий – 50 г;
  • вино біле сухе – 150 г;
  • перець чорний мелений – 10 г;
  • сіль;
  • лист лавровий;
  • зелень (кріп, петрушка);
  • соус «Сацебелі» – 500 г.

Спосіб приготування

Промиваємо і зачищаємо свіжий шматок ошийка. Нарізаємо поперечно великими порційними шматками і злегка відбиваємо. Приправляємо спеціями, солимо, перчимо, кладемо лавровий лист. Зверху ще обкладаємо ріпчастою цибулею, нарізаною кільцями. Заливаємо приправлене м’ясо білим вином та соєвим соусом. М’ясні шматки добре вимішуємо в маринаді і даємо постояти якомога довше: 3-4 години. Замариновані шматки нанизуємо на шампури, чередуємо їх з кільцями цибулі. За бажанням можна додати помідори, грибочки, кабачки. Смажимо на мангалі до готовності. Подаємо з соусом «Сацебелі» та зеленню. Добре промариноване м’ясо буквально тане у роті, залишаючи ледь вловимий присмак вина. М’яка і водночас ситна страва для гарної компанії та душевної бесіди!

Якщо у Вас немає часу приготувати шашлик власними руками, скуштувати цю смачну ароматну страву, не обтяжуючи себе її приготуванням, Ви зможете,завтіашши всією родиною до еко-ресторану «Батьківська хата», де протягом місяця триватиме «Маївка fest». Під час фестивалю для Вас цю смакоту приготують за кількома рецептами, запропонують Вам скуштувати неповторні страви мангал-меню.

Варто також відзначити, що рівень обслуговування в еко-ресторані «Батьківська хата» досить високий, і Вам не доведеться чекати, а досвідчений і доброзичливий персонал миттю обслужить Вас та Ваших гостей.

Новый поставщик в каталоге

Белый Дом

Белый Дом

Прачечная для организаций

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

LEO

LEO

Новогодние корпоративы

Новогодняя ночь 2019

Выпускной 2019

Выпускные вечера-2019

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Сеть эко-ресторанов «Батьківська хата»

Сеть эко-ресторанов «Батьківська хата»

Выбран за фирменный стиль основателя Михаила Поплавского и за аутентичную украинскую кухню на основе продуктов из собственного фермерского хозяйства

Банкетный зал недели

Малый зал ресторана Paprika

Малый зал ресторана Paprika

Вместимость – до 30 гостей; барная стойка, настенная живопись

Рекомендуем отдохнуть

СПА-отель «Мисливський двір» 3*

СПА-отель «Мисливський двір» 3*

Стоимость номеров – от 1164 грн./сутки (завтрак включен)

Рекомендуем