Стартовал новый летний сезон в РГК «Триполье»

16.05.14
Стартував новий літній сезон в РГК «Трипілля»

Шеф-кухар РГК «Трипілля» приготував нові шедеври меню для гостей!

Значно розширилося меню страв на відкритому вогні. Запрошуємо скуштувати незрівнянні сибас, фарширований яблуком, курча табака, страви для великих компаній – асорті з м'ясних і рибних шашликів «Мисливська здобич» та «Вечеря рибалки».

Також ми раді запропонувати гостям класичні страви французької кухні – «Медальйони з телятини», «Фуа-гра з фруктово-ягідним соусом» та «Качине філе в апельсиновому соусі».

Нові салати «7 чудес» із семи видів салатів, таких як рукола, фризе, айсберг та інших, «Салат зі свіжих овочів з горіховим соусом», в якому соус, заснований на горіхах, що з давніх часів відомий як наймогутніший афродизіак – кеш'ю – порадують любителів смачних та корисних страв.

Меню перших страв прикрасили нові смачні літні супи – зелений борщ, до якого Вам подадуть пиріжечки з м'ясом, спечені у власній пекарні, а ще холодний суп з ревеню і судака, що Вам неймовірно сподобається!

Для любителів солодкого наш шеф-кухар приготував сюрприз у вигляді морозива в клярі та яблучного штруделя з шоколадним соусом і сорбетом.

Меню напоїв поповнилося компотом з обліпихи, настоянкою облепіховка, яка складе конкуренцію знаменитим настойкам хріновуха та клюковка, а також новими марками горілки та віскі.

Запрошуємо скуштувати страви, що Вам так полюбилися, і нові, які неодмінно увійдуть до числа улюблених!

Із нетерпінням чекаємо на Вас у ресторанно-готельному комплексі «Трипілля»!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko