Самое вкусное – в «Рідній хаті»

17.07.14

Кров'янка – смачна та поживна українська страва. Рецептів її приховання є безліч, тому у кожної господині, звичайно, він особливий – такий, який полюбляє вся сім’я.

Шеф-кухар ресторану «Рідна хата» пропонує до уваги свій рецепт «Кров’яночки по-селянськи»!

Найсмачніше – в «Рідній хаті»

Інгредієнти:

  • кров (свиняча) – 3 л;
  • кишки свинячі;
  • крупа гречана – 350 г;
  • сало свиняче – 1,5 кг;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • молоко коров'яче натуральне – 0,5 л;
  • часник – головка;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль;
  • чорний перець.

Спосіб приготування

Спершу треба порізати сало на дрібні шматочки і трохи обсмажити, додати цибулю і ще трошки посмажити до приємного рум'яного кольору.

Відварити в цей час гречку до готовності, але не розварити зовсім. Потім необхідно перемолоти на м'ясорубці кров, щоб не було грудочок.

У гречку вмішати кров, зажарку, яйця, молоко, подрібнений часник, солити і перчити за смаком. Приблизно знадобиться 80 грам солі та 15 грам перцю. Можна додати мелений лавровий лист.

Треба начинити чисті кишки так, щоби вони не були набиті туго, інакше при варінні можуть лопнути. Наповненість повинна бути на 85-90%.

Готові ковбаски укласти в каструлю, залити холодною водою, посолити і на невеликому вогні, після закипання, варимо 15 хвилин. Зручно варити в авосьці, тоді легко вийняти гарячу ковбаску і перекласти на деко. Їх ще треба обсмажити хвилин 10.

Усе – кров'янка готова!

Звичайно, процес приготування цієї страви дуже кропіткий. Тому, якщо у Вас немає достатньо часу, завітайте до ресторану «Рідна хата» – ми із задоволенням Вас пригостимо домашньою смачною кров’янкою!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko