Домашнее печенье от бабушки

24.07.14

Шеф-кухар ресторану «Рідна хата» пропонує рецепт дуже смачного десерта – ніжного та легкого печива. Спробуйте, не пошкодуєте!

Домашнє печиво вiд бабусi

Для приготування потрібно:

  • 8 яєчних білків;
  • 200 г цукру;
  • 4 столові ложки крохмалю.

Починаємо готувати

Відокремлюємо жовтки від білків, стежимо, щоби ні грама жовтка не залишилося в білках. Звертаємо увагу на те, щоб яйця були холодні.

Збиваємо білки, починаючи з малої швидкості та закінчуючи максимальною. Як тільки з'явилася піна – починаємо додавати цукор, поступово, невеликими порціями.

Після повного розчинення цукру додати крохмаль і не поспішаючи все перемішати.

Беремо деко і застилаємо калькою, або просто чистими аркушами паперу. Потім порційно викладаємо бiзе на деко.

Духова шафа до цього часу повинна бути прогріта до 120 градусів. Відправляємо туди наші бiзе на годину-півтори.

Потім дістаємо, обережно знімаємо з паперу і охолоджуємо.

Смачного!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko