Рулетики из свинины с салом и чесноком

28.07.14

Шеф-кухар ресторану «Рідна хата» пропонує до уваги чудовий бабусин рецепт приготування крученикiв. Крученики відмінно підходять як для повсякденної вечері, так i для святкового столу, вони дуже соковиті та ніжнi. Перед подачею на стіл їх можна поливати різноманітними соусами.

Крученики зі свинини з салом та часником

Для приготування потрібно:

  • свинина – 700 г;
  • сало – 250 г;
  • рослинне масло – 200 мл;
  • цибулина – 1 шт.;
  • часник – 9 зубчиків;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • чорний мелений перець – 1 ч. л.;
  • зелень кропу;
  • зелень петрушки.

Готуємо як ми, а то й краще

Свинину порізати пластинками і добре відбити. Кожну відбивну поперчити. Сало дрібно порізати. Цибулю та часник почистити і подрібнити. Зелень помити, обсушити і теж порізати.

У глибоку тарілку викласти сало, цибулю, часник і зелень. Посолити і ретельно все перемішати.

На відбивні розкласти начинку і згорнути пластинки м'яса в рулетики.

У сковороді розігріти олію. Швидко обсмажити в ньому рулетики до золотистого кольору на сильному вогні.

Духовку розігріти до 160 градусів. Викласти крученики. Полити їх маслом, в якому смажилися рулетики. Накрити фольгою і помістити в духовку. Запікати до готовності приблизно 25-30 хвилин. Потім викласти крученики на тарілку та полити соусом.

Смачного!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko