Осеннее меню этно-ресторана «Рідна хата»

25.09.14

За вікном холодний осінній день... Але підняти Ваш настрій завжди можут в етно-ресторані «Рідна хата». Вам прийдуться до вподоби страви з новенького осіннього меню.

Осіннє меню етно-ресторану «Рідна хата»

Пропонуємо неодмінно скуштувати:

  • форель «Гірська річка», запечену з лимоном та духмяними травами;
  • короп, смажений шматочками з цибулею;
  • «Дерун в м’ясній шапці»;
  • баранину «Хутірську», тушковану з овочами;
  • завиванці угорські з телятини, фаршировані квашеною капустою;
  • капусняк «Запоріжський» зі сметанкою;
  • гречаники «Гуцульські» під вершково-грибним соусом;
  • качину ніжку з яблуками під соусом із журавлини.

Зустрічаємо гостинно та всіх без винятку частуємо напоями власного виробництва!

Оптимальне відношення ціни та якості приємно задовольнить найвибагливішого гурмана!

Пропонуємо гостям тільки найсмачніше! Смачного!

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Реклама

Выпускной 2020

Выпускные вечера-2020

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Киевская реберня»

Ресторан «Киевская реберня»

Выбран как один из самых стильных ресторанов Михаила Поплавского, в центре концепции которого – сочные ребрышки на гриле и теплый семейный уют

Банкетный зал недели

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Основной зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Рекомендуем

Реклама

Zolotarenko