Новое фирменное меню от ресторана «Таймаут»

18.04.17
Нове фірмове меню від ресторану «Таймаут»

Приходити до улюбленого ресторану і щоразу приємно дивуватися – це чудово. «Таймаут» регулярно оновлює спецпропозицію від шефа, щоб постійним гостям завжди тут було смачно та пізнавально.

Нові фірмові страви, що діють з цього тижня:

  • фісташковий крем-суп (230 г) – 84 грн.;
  • салат «Вальдорф» з лососем (215 г) – 103 грн.;
  • закуска зі смажених гребінців, подаються з сальсою із манго, червоної ікри та лайму (160 г) – 188 грн.;
  • медальйони з яловичини, смажені на грилі, подаються з овочевим гратеном та винним соусом – (190/100/30 г) – 208 грн.;
  • «Ескабече» – тушкований палтус з овочами (300/20 г) – 196 грн.;
  • «Клафуті» – французький пиріг з вишнями Подається з ванільним морозивом 110/25/25 – 56 грн.

Поставщик недели

Mayer Trade

Mayer Trade

Комплексное оснащение мебелью для сегмента HoReCa

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Карпаты»

Ресторан «Карпаты»

Выбран к разгару горнолыжного сезона как способ напомнить себе и своим близким неповторимый шарм гуцульской кухни

Банкетный зал недели

Большой зал ресторана Paprika

Большой зал ресторана Paprika

Вместимость: банкет – 80 гостей, фуршет – 150 гостей

Рекомендуем отдохнуть

Гостиница курортного комплекса Gvozdoff

Гостиница курортного комплекса Gvozdoff

Стоимость номеров – от 1300 грн./сутки

Рекомендуем