Фермерское меню от Forrest Club

16.05.17

Весна на завершальній стадії, а ми налаштовуємося на яскраве літо і нові смаки! Гастрономічний тренд в Forrest Club – страви з фермерських продуктів!

Який українець не любить ніжне й м'яке сало, ароматні овочі та соковите м'ясо? Серед наших гостей таких вже точно немає! Подаємо кілька авторських ідей до Вашої вечері від шеф-кухаря: домашній паштет із печінки та м'яса мангалиці (сорт свинини), асорті сала мангалиці, овочевий салат з фермерської грядки, крем-суп з гороху нут із копченими реберцями мангалиці, кролик на вугіллі в сметанному баноші, кебаб із м'яса мангалиці, шашлик із м'яса мангалиці.

Яскраві поєднання простих продуктів та пряних нюансів – для найкращої трапези!

Фермерське меню від Forrest Club

Поставщик недели

Mayer Trade

Mayer Trade

Комплексное оснащение мебелью для сегмента HoReCa

Реклама

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Ресторан «Терракота» на 8-ом этаже Premier Palace Hotel

Ресторан «Терракота» на 8-ом этаже Premier Palace Hotel

Выбран за романтичную панораму города и изысканную кухню для эффектного свидания

Банкетный зал недели

Зал «Центральный» ресторана «Українські страви»

Зал «Центральный» ресторана «Українські страви»

Вместимость: 100 персон – банкет, 300 персон – фуршет

Рекомендуем отдохнуть

Парково-отельный клуб Equides club

Парково-отельный клуб Equides club

Стоимость номера – от 1200 грн./сутки; завтрак включен

Рекомендуем