Сеть семейных эко-ресторанов «Батьківська хата» отпраздновала свое 15-летие!

28.11.17

П’ятнадцять років тому на 252-му кілометрі автобану Київ-Одеса три брати родини Поплавських на честь батька Михайла Романовича відкрили  перший ресторан української кухні «Батьківська хата». І стали пригощати відвідувачів стравами, створеними за давніми рецептами своєї родини. Причому, тільки з екологічно чистих та натуральних продуктів, які потрапляли «з лану до столу». Нині мережа має кілька ресторанів, користується популярністю серед відвідувачів нашої країни та закордонних гостей, визнана «Кращим рестораном української кухні» Асоціацією кулінарів України в номінації «Еко».

Фото 1 Фото 2

Фото 3 Фото 4

Фото 5 Фото 6

Фото 7 Фото 8

Фото 9 Фото 10

Яскраве, по-українськи щиросердне гостинне святкування Дня народження мережі відбулося в еко-ресторані «Батьківська хата», що знаходиться неподалік Києва, на 24 кілометрі траси Київ- Одесса. На День народження завітало багато зірок української естради, селебретіс, постійних поціновувачів ресторану. Гостей зустрічали красиві українські дівчата, пригощаючи їх смаколиками, козацьким кулішом, приготованим на багатті, та традиційними напоями.

Фото 11 Фото 12

Фото 13 Фото 14

Фото 15 Фото 16

Фото 17 Фото 18

Фото 19 Фото 20

В автентичному бенкетному залі присутні насолоджувались апетитними стравами і неймовірною атмосферою. Музичні вітання линули від  Народних артистів України: Степана Гіги, Івана Поповича, Алли Попової, Алли Кудлай. Запальні композиції виконали Максим Кудлай з дружиною Мартою Спіженко, відомий композитор та співак Ніколо Петраш, Петро Чорний, Михайло Грицкан, гурти «Червоні Маки» та «Рвані міхи».

Фото 21 Фото 22

Фото 23 Фото 24

Фото 25 Фото 26

Фото 27 Фото 28

Фото 29 Фото 30

«Приємно було бачити на святкуванні постійних відвідувачів ресторану, моїх добрих друзів – всіх тих, хто шанує українську кухню та українську ідеологію. Наші страви знають і люблять далеко за межами України. Вміння смачно приготувати, з душею подати до столу та з апетитом поїсти – це визначальні риси національного характеру. Кухня наша – самобутня, бо вона використовує всі дари щедрої української землі. Здорова їжа з екологічно чистих продуктів має бути принципом усього національного ресторанного бізнесу. В цьому запорука здоров’я нації. Це наше здоров’я і здоров’я майбутніх поколінь. Їжте українське! Підтримуйте українське!» – зазначив відомий ресторатор Михайло Поплавський.

Фото 31 Фото 32

Фото 33 Фото 34

Фото 35 Фото 36

Фото 37 Фото 38

Фото 39 Фото 40

Фото 41 Фото 42

Новый поставщик в каталоге

Профитекс – Сервис

Профитекс – Сервис

Комплексное оснащение предприятий HoReCa

Поставщик недели

Mayer Trade

Mayer Trade

Комплексное оснащение мебелью для сегмента HoReCa

Реклама

Новогодние корпоративы

Новогодние корпоративы 2018

Рассылка

Подписавшись на нашу рассылку, вы сможете получать все новости Restoran.UA в разделе «Киев». Рассылка выходит ежедневно Также вы можете следить за нашими новостями при помощи RSS ленты или Twitter

Заказ банкетов

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан недели

Семейный загородный эко-клуб «Руликов»

Семейный загородный эко-клуб «Руликов»

Выбран как место, где можно незабываемо провести сказочные зимние деньки: одновременно в полном комфорте и на волшебной природе

Банкетный зал недели

Зал ресторана «Ти-Арт»

Зал ресторана «Ти-Арт»

Вместимость: банкет – 65 персон, фуршет – 100 персон

Рекомендуем отдохнуть

Гостиница «Мисливський двір»

Гостиница «Мисливський двір»

Стоимость номеров – от 1240 грн./сутки

Рекомендуем