Котлета по-київськи від шефа ресторану «Фортеця Гетьмана»

20.05.2019

Як зазвичай, в останні вихідні травня столиці відзначає свій день народження.Як принагідно не згадати про фірмову київську страву, яку знають в усьому світі під назвою Chicken Kyiv?

Котлета по-київськи – це куряче філе, попередньо відбите, в яке загортають шматок вершкового масла, панірують і смажать у фритюрі. Подають котлету з кісточкою, щоб було зручно тримати. Вважається, що рецепт цієї страви могли придумати на території України, Росії чи Франції. Проте достеменно це невідомо.

Шеф-кухар ресторану «Фортеця Гетьмана» пропонує свою авторську версію цiєї легендарної страви за ціною 175₴ за порцію 120/100 г. Скуштуйте цього тижня!

Котлета по-київськи від шефа ресторану «Фортеця Гетьмана»

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторація «Чорне Порося»

Ресторація «Чорне Порося»

Вибраний за один із найкращих пивних асортиментів та м'ясних пропозицій у затишній атмосфері посеред історичної частини Києва

Банкетний зал тижня

Рекомендуємо відпочити

Клубний готель комплексу «Трипільське сонце»

Клубний готель комплексу «Трипільське сонце»

Вартість котеджів – від 2950₴/доба

Реклама

Zolotarenko