6 квітня: Починаємо готуватися до світлої Пасхи в «Боровику»!

05.04.2016 – 06.04.2016

В среду, 6 апреля, в 12:00 приглашаем наших маленьких гостей в банкетный зал ресторана «Боровик» на мастер- класс по изготовлению и декору пасхальных яиц. Вас также ждёт чаепитие у настоящего медного самовара на углях с вкуснейшими сладостями от нашего шеф-повара Владимира!

Начинаем готовиться к светлой Пасхе в «Боровике»!

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Київська реберня»

Ресторан «Київська реберня»

Вибраний як один із найстильніших ресторанів Михайла Поплавського, в центрі концепції якого – соковиті реберця на грилі й теплий родинний затишок

Банкетний зал тижня

Основний зал ресторану «Ті-Арт»

Основний зал ресторану «Ті-Арт»

Місткість: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko