Відкрито «Київську реберню» в Бортничах

16.01.2018
Відкрито «Київську реберню»!

Михайло Поплавський, власник еко-ресторанів «Батьківська хата», презентував «Київську реберню» в Бортничах.
 

Фото 2

В меню – класичні реберця на грилі, реберця у медово-гірчичному й медово-імбирному соусах, а також український борщ із реберцями молодої свинки та суп. Ароматні свинячі реберця подаються з картоплею по-селянськи, соліннями та овочами на грилі.
 
«Соковиті реберця на грилі – українська класика! Це – новий хіт сезону», – відзначив Михайло Поплавський, відкриваючи інноваційний проект.

Гостями презентації стали народні артисти України Іван Попович, Павло Зібров, Анатолій Матвійчук, гурт «Червоні маки» і постійні відвідувачі еко-ресторану «Батьківська хата».

Запрошуємо Вас завітати до «Київської реберні»!

Фото 3 Фото 4

Фото 5 Фото 6

Фото 7 Фото 8

Постачальник тижня

Майер Торг

Майер Торг

Комплексне оснащення меблями для сегменту HoReCa

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Карпати»

Ресторан «Карпати»

Вибраний до розпалу гірськолижного сезону як спосіб нагадати собі та своїм близьким неповторний шарм гуцулської кухні

Банкетний зал тижня

Великий зал ресторану Paprika

Великий зал ресторану Paprika

Місткість: банкет – 80 гостей, фуршет – 150 гостей

Рекомендуємо відпочити

Готель курортного комплексу Gvozdoff

Готель курортного комплексу Gvozdoff

Вартість номерів – від 1300 грн./доба