Заміський клуб «Трипільське Сонце» в обличчі власниці закладу Галини Лосєвої та її команди взяли участь у Всесвітньому конгресі кулінарних традицій (World Congress of Culinary Traditions, Sibiu 2019, Traditional Wedding Menu).
Галина Лосєва – ресторатор, член Всесвітнього товариства шеф-кухарів (World Master Chefs Society), суддя WACS (World Association of Chefs Societies), леді майстер-шеф NIP, член правління Українського кулінарного союзу, а також власниця безлічі нагород від міжнародних кулінарних асоціацій – провела кулінарний театр «Вечір перед весіллям в будинку нареченої».
Ми щиро вдячні Radu Zarnescu та Iulia Dragut за запрошення і гостинність. Це був неймовірний конгрес, з цікавими виступами, незабутніми місцями та румунським колоритом.
Вибраний за відчуття теплого зимового затишку серед автентичного українського побуту і за традиційним столом з апетитними національними стравами
Місткість – до 260 персон у форматі банкету; другий, мансардний поверх основної будівлі, інтер'єр у карпатському стилі
Lady.UA – для модних та стильних
Weekend.UA – все про відпочинок в Україні