Новинки суші-меню в ресторані «Дольче Віта»

21.10.2009

Ресторан «Дольче Вита» предлагает посетителям традиционное японское блюдо на основе «мисо» – ферментированной бобовой па­сты – некогда входящее в состав самурай­ского меню:

мисо-суп мисо-суп с угрем

Мисо-суп – 32 грн. Мисо-суп с угрем – 38 грн.

Расширьте горизонты кулинарных представлений, попробовав салат «Кайсо» из морских водорослей – 63 грн.

Кайсо

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko