Михайло Поплавський розкриває секрети приготування своєї фірмової страви...

03.05.2013

Усе пробуджується після зимового сну. Саме в такий час найкраще відпочивати на природі. Кожен із нас починає вишукувати навіть серед шаленства городніх робіт час для традиційного шашлику. Хто з нас не любить поласувати цим соковитим, щойно з жару, духмяним наїдком? А оскільки збігло чимало часу, відколи ми куштували шашлик на свіжому повітрі, варто згадати, як і з чого готується ця смачна товариська страва.
Безумовно, у кожного є свій, перевірений роками рецепт шашлику зі свинини. Але чому б не проекспериментувати і відкрити для себе нові смачні варіації цієї страви? Легендарний власник мережі еко-ресторанів «Батьківська хата» Михайло Поплавський відкриває таємницю приготування соковитого шашличку! 

Михайло Поплавський розкриває секрети приготування своєї фірмової страви...

Вам знадобиться:

  • ошийок зі свинини – 1500 г;
  • цибуля ріпчаста – 200 г;
  • приправа гриль – 20 г;
  • приправа до свинини – 20 г;
  • соус соєвий – 50 г;
  • вино біле сухе – 150 г;
  • перець чорний мелений – 10 г;
  • сіль;
  • лист лавровий;
  • зелень (кріп, петрушка);
  • соус «Сацебелі» – 500 г.

Спосіб приготування

Промиваємо і зачищаємо свіжий шматок ошийка. Нарізаємо поперечно великими порційними шматками і злегка відбиваємо. Приправляємо спеціями, солимо, перчимо, кладемо лавровий лист. Зверху ще обкладаємо ріпчастою цибулею, нарізаною кільцями. Заливаємо приправлене м’ясо білим вином та соєвим соусом. М’ясні шматки добре вимішуємо в маринаді і даємо постояти якомога довше: 3-4 години. Замариновані шматки нанизуємо на шампури, чередуємо їх з кільцями цибулі. За бажанням можна додати помідори, грибочки, кабачки. Смажимо на мангалі до готовності. Подаємо з соусом «Сацебелі» та зеленню. Добре промариноване м’ясо буквально тане у роті, залишаючи ледь вловимий присмак вина. М’яка і водночас ситна страва для гарної компанії та душевної бесіди!

Якщо у Вас немає часу приготувати шашлик власними руками, скуштувати цю смачну ароматну страву, не обтяжуючи себе її приготуванням, Ви зможете,завтіашши всією родиною до еко-ресторану «Батьківська хата», де протягом місяця триватиме «Маївка fest». Під час фестивалю для Вас цю смакоту приготують за кількома рецептами, запропонують Вам скуштувати неповторні страви мангал-меню.

Варто також відзначити, що рівень обслуговування в еко-ресторані «Батьківська хата» досить високий, і Вам не доведеться чекати, а досвідчений і доброзичливий персонал миттю обслужить Вас та Ваших гостей.

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko