«Золота рибка» від шеф-кухаря ресторану «Боровик»

19.06.2015

Лето только началось, но свежевыловленная рыба, приготовленная на гриле, уже по праву стала хитом продаж сезонного меню ресторана «Боровик»!

Еще утром она плавала в водоеме, а к обеду – подается на стол прямо с огня: в золотистой корочке, в сопровождении пряных трав и кисло-сладкого соуса. По окрестностям распространяется такой аромат, что трудно устоять перед искушением и не завернуть в «Боровик» полакомиться свежей рыбкой. Поэтому  даже проезжающие мимо машины нет-нет, да и остановятся на незапланированный «пикник».

Приглашаем всех любителей свежего воздуха и здоровой кухни отведать наше рыбное гриль-меню!

«Золотая рыбка» от шеф-повара ресторана «Боровик»

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko