«Гриль-меню» ресторану «Боровик»

18.08.2015

Хит летнего сезона – блюда на гриле. Именно их больше всего заказывают гости ресторана «Боровик» в жаркие летние месяцы.

И это понятно, ведь сама атмосфера загородного ресторана навевает мысли о неизменной прелести простого и вечного: шелеста сосен, потрескивания костра, аромата жарящегося шашлыка. К тому же, любой продукт, приготовленный на открытом огне, приобретает ни с чем не сравнимые вкусовые качества.

Вариантов приготовления мяса, рыбы и овощей на мангале и гриле существует множество. И каждый из них – хорош по-своему. Приезжайте в гости – убедитесь сами!

«Гриль-меню» ресторана «Боровик»

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko