Ласкаво просимо в осінь на «Дніпровській Рів’єрі»!

17.09.2018

Оксамитовий сезон на «Дніпровській Рів’єрі» – це затишний ресторан, музичні та атмосферні вечори, пледи на літніх терасах, вишукана карта вин та сезонні авторські страви. Ідеальне місце для побачення та сімейної вечері.

14 вересня сезон розпочинаємо з презентації нових авторських страв.

  • Качина ніжка конфі з грибним бренуазом та пюре. Качина ніжка з легким ароматом естрагону та бадьяну, приготована при низькій температурі (Sous-Vide). Подається з обсмаженими грибами та беконом, на пюре з білих грибів
  • Гарбузовий крем-суп із кокосовим молоком і пластівцями з пармської шинки. Запечений гарбуз з яблуками та імбирем, спарований із додаванням кокосового молока. Подається з хрусткими пластівцями з пармської шинки, маринованої з розмарином.

Неможливо втриматись!

Гарбузовий крем-суп з кокосовим молоком і пластівцями з пармської шинки Качина ніжка конфі з грибним бренуазом та пюре

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko