Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню

06.11.2018

Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню

Кокіль із рапанів із соусом «Пармезан»

Нове меню з яскравим естетським дизайном і, звичайно ж, новими ексклюзивними стравами презентувала своїм гостям ресторація «За Двома Зайцями» на Андріївському узвозі.

Скуштуйте «Кокіль із рапанів із соусом «Пармезан» (130 грн.) Ці морепродукти за смаком не схожі ні на що інше, а в нашій авторській обробці – то просто такий se manifik, що ні уявити, ні описати не можна!

Ще одна розкішна страва – «Теляча вирізка на пшениці з лісовими грибами» (470 грн.) – гордість нового меню, а новий «Стейк із свинячого ошийку з картоплею, запеченою на розмарині» (250 грн.) – саме те, що треба у таку вогку осінню погоду.

Ці та безліч інших новинк Ви можете вже побачити на сторінках оновленого меню.

Стейк із свинячого ошийку з картоплею, запеченою на розмарині Теляча вирізка на пшениці з лісовими грибами

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko