Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню

06.11.2018

Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню

Кокіль із рапанів із соусом «Пармезан»

Нове меню з яскравим естетським дизайном і, звичайно ж, новими ексклюзивними стравами презентувала своїм гостям ресторація «За Двома Зайцями» на Андріївському узвозі.

Скуштуйте «Кокіль із рапанів із соусом «Пармезан» (130 грн.) Ці морепродукти за смаком не схожі ні на що інше, а в нашій авторській обробці – то просто такий se manifik, що ні уявити, ні описати не можна!

Ще одна розкішна страва – «Теляча вирізка на пшениці з лісовими грибами» (470 грн.) – гордість нового меню, а новий «Стейк із свинячого ошийку з картоплею, запеченою на розмарині» (250 грн.) – саме те, що треба у таку вогку осінню погоду.

Ці та безліч інших новинк Ви можете вже побачити на сторінках оновленого меню.

Стейк із свинячого ошийку з картоплею, запеченою на розмарині Теляча вирізка на пшениці з лісовими грибами

Новий постачальник у каталозі

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Постачальник тижня

Алфея

Алфея

Промислові фільтри для видалення диму, жиру і запахів, що відходять від кухонних плит

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Етно-ресторан «Рідна Хата»

Етно-ресторан «Рідна Хата»

Вибраний за дотримання національної естетики, колориту і гармонії в інтер'єрі, кухні та атмосфері

Банкетний зал тижня

Банкетний зал ресторану «Фенікс»

Банкетний зал ресторану «Фенікс»

Місткість: банкет – до 80 персон, фуршет – до 120 персон

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko