Пісне меню з колоритом європейських столиць у ресторані «Варадеро»

01.04.2019 – 27.04.2019
Постное меню с колоритом европейских столиц в ресторане «Варадеро»

Оригинальные версии традиционных блюд и уникальные авторские рецепты с ярким характером и колоритом европейских столиц мы собрали в новом постном меню ресторана «Варадеро»:

  • баклажаны с овощной сальсой и тофу (140 грн.);
  • салат с грейпфрутом и авокадо (185 грн.);
  • салат «Табуле» (100 грн.);
  • борщ с грибами и фасолью (95 грн.);
  • суп-пюре из сельдерея (95 грн.);
  • чечевичный суп с тофу (95 грн.);
  • пряная фасоль с овощами (140 грн.);
  • пилав из гречки с грибами (130 грн.);
  • овощные спринг-ролы (130 грн.);
  • овощной ризотто с соусом «Песто» (120 грн.)

Постное меню ресторана «Варадеро» – это место встречи сотен ингредиентов и сочетаний в авторском исполнении классических блюд.

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko