Відчуйте себе шеф-кухарем разом із сервісом «Гурман у капцях» від «Боровика»

18.10.2019

Считаете, что приготовить изысканную утиную грудку под силу только опытному кулинару? Это совсем не так! Вместе с сервисом ресторана «Боровик» под названием «Гурман у капцях» вы научитесь готовить «Пряную утиную грудку с апельсинами» не хуже нашего шеф-повара. Вы получите от нас уже полностью подготовленные продукты и пошаговый рецепт с фото, поэтому сам процесс приготовления займет у вас не более 15 минут!

Наш сервис активно готовится к запуску. Подписывайтесь на наши странички в Instagram и  Facebook, чтобы ничего не пропустить.

Почувствуйте себя шеф-поваром вместе с сервисом «Гурман у капцях» от «Боровика»

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Реклама

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Київська реберня»

Ресторан «Київська реберня»

Вибраний як один із найстильніших ресторанів Михайла Поплавського, в центрі концепції якого – соковиті реберця на грилі й теплий родинний затишок

Банкетний зал тижня

Основний зал ресторану «Ті-Арт»

Основний зал ресторану «Ті-Арт»

Місткість: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуємо відпочити

Дерев'яний «Фінський будиночок» резиденції «Гірський струмок»

Дерев'яний «Фінський будиночок» резиденції «Гірський струмок»

Вартість дворівневого котеджу з сауною – 500₴/година, від 2700₴/доба

Реклама

Zolotarenko