Відчуйте себе шеф-кухарем разом із сервісом «Гурман у капцях» від «Боровика»

18.10.2019

Считаете, что приготовить изысканную утиную грудку под силу только опытному кулинару? Это совсем не так! Вместе с сервисом ресторана «Боровик» под названием «Гурман у капцях» вы научитесь готовить «Пряную утиную грудку с апельсинами» не хуже нашего шеф-повара. Вы получите от нас уже полностью подготовленные продукты и пошаговый рецепт с фото, поэтому сам процесс приготовления займет у вас не более 15 минут!

Наш сервис активно готовится к запуску. Подписывайтесь на наши странички в Instagram и  Facebook, чтобы ничего не пропустить.

Почувствуйте себя шеф-поваром вместе с сервисом «Гурман у капцях» от «Боровика»

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko