Відчуйте себе шеф-кухарем разом із сервісом «Гурман у капцях» від «Боровика»

18.10.2019

Считаете, что приготовить изысканную утиную грудку под силу только опытному кулинару? Это совсем не так! Вместе с сервисом ресторана «Боровик» под названием «Гурман у капцях» вы научитесь готовить «Пряную утиную грудку с апельсинами» не хуже нашего шеф-повара. Вы получите от нас уже полностью подготовленные продукты и пошаговый рецепт с фото, поэтому сам процесс приготовления займет у вас не более 15 минут!

Наш сервис активно готовится к запуску. Подписывайтесь на наши странички в Instagram и  Facebook, чтобы ничего не пропустить.

Почувствуйте себя шеф-поваром вместе с сервисом «Гурман у капцях» от «Боровика»

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko