Нове меню ресторану «Боровик»

08.11.2019
Печень с грушей

Сочетание мяса и фруктов всегда обеспечивает яркий вкусовой эффект: фрукты придают блюду сочность, свежесть и выгодно оттеняют вкус мясных продуктов. Именно этим принципом воспользовался шеф-повар ресторана «Боровик» при составлении нового меню.

Итак, с 5 ноября у нас в программе: телячья печень с грушей, филе индейки с апельсинами, салат с копченой утиной грудкой, грушей и карамелизированной тыквой, салат с лососем и грейпфрутом, а также много других необычных и вкусных блюд. Приезжайте в гости!

Судак в пергаменте Куриное филе

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Реклама

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Київська реберня»

Ресторан «Київська реберня»

Вибраний як один із найстильніших ресторанів Михайла Поплавського, в центрі концепції якого – соковиті реберця на грилі й теплий родинний затишок

Банкетний зал тижня

Основний зал ресторану «Ті-Арт»

Основний зал ресторану «Ті-Арт»

Місткість: банкет – до 60 гостей, фуршет – 75 гостей

Рекомендуємо відпочити

Дерев'яний «Фінський будиночок» резиденції «Гірський струмок»

Дерев'яний «Фінський будиночок» резиденції «Гірський струмок»

Вартість дворівневого котеджу з сауною – 500₴/година, від 2700₴/доба

Реклама

Zolotarenko