Мітла

Тип: Клуб, Ресторан, Зі знижкою
Кухня: Українська
Адреса:м. Київ, вул. Прорізна, 21
Телефон: (044) 278-05-48 ; (096) 092-21-21
Фото 1

Якщо історичний центр вважати серцем Києва, то Прорізна пронизує його купідоновою стрілою від Володимирської до Хрещатика, від середини XIX століття до наших днів. Історичні картини Києва накладаються одна на одну тут не непроникними пластами, а тонкою калькою, крізь яку просвічується стара розмірена бувальщина стародавнього міста.

Фото 2

Новий ресторан-харчевня «Мітла» з'явився на Прорізній не стороннім тілом, він здається виліпленим з цієї вулиці. Наївний і щирий, як Проня Прокопівна, динамічний і веселий, як Вєрка Сердючка, – дві колоритні панянки різних епох уособлюють атмосферу й антураж закладу. «Мітла» викликає теплі спогади з дитинства, з гостин у бабусі в селі. Інтер'єр ресторану – насичена українська етніка, багата атрибутикою «бабусиних» сервантів, буфетів і льохів. Керамічні гуси з кошенятами, душевні чарочки на ніжці та вази у квіточку – ну хто не розбивав такі в дитинстві? Сама назва ресторану символізує простоту і чистоту, перш за все – душевну. Відпочинок від міської суєти, занурення в Київ часів дії доброї наївної стрічки «За двома зайцями» – ось те найважливіше, що дають в «Мітлі». Але, звичайно ж, все це не реалізувалося б без якісної кухні з адекватними цінами, тямущої організації дозвілля і розваг, настільки улюблених нами знижок, подарунків і живого спілкування з гостем.

Кухня

Фото 3

Любителям великих меню і великих порцій присвячується: півтори сотні страв переважно української кухні (невеликий «джентльменський набір» найпопулярніших європейських страв теж є). І це не рахуючи бенкетного меню, прочитання та дегустація якого підбиває влаштувати пишний бенкет, навіть якщо і приводу особливого немає. Радує, що всі позиції меню завжди активні.

Кухнею «Мітли» керує шеф-кухар, який ставив кухню двох відомих київських ресторанів, що говорить про велику довіру і високу професійну оцінку. Але для простої людини, яка любить смачно поїсти, набагато більш вагомим аргументом стануть самі частування від шеф-кухаря.

Фото 4

Риболюбам припаде до смаку витончений лосось, смажений у вершково-лимонному фреші з креветками і часником (75 грн. за 250 г), ситна сьомга на тісті, відтінена грейпфрутовим соусом і кунжутом (115 грн. за 420 г), білий амур по-домашньому, смажений в сухарях з соусом (95 грн. за 300 г) чи форель в мигдалевому горісі або фарширована грибами та цибулею (86 грн. за 300 г).

М'ясоїди оцінять мариновану литку ягняти, обсмажену в салі з паприкою, помідорами та цибулею (95 грн. за 300 г), качку з яблуками у вишневому соусі (63 грн. за 250/100 г), свинячий стейк з 2-ма соусами та овочами (95 грн. за 180/150/50 г).

Фото 5

Банкетне меню – не перелік, а вже поезія. Ось послухайте: лимони, фаршировані сьомгою і креветками, щука, фарширована сиром і білими грибами, лосось в зеленому маслі, свинина заливна з грибами і горошком, перепела, фаршировані курячою печінкою.

Кожну п'ятницю і суботу о 19:00 «Мітла» скликає гостей на справжні народні гуляння – «Вечорницi. UA ». Конкурси, розваги, звичайно ж, подарунки і вже улюблений киянами фольклорний ансамбль «Хуторяни». У суботу в «Мітлу» традиційно ходять від душі посміятися на виступах талановитого пародиста в образі Вєрки Сердючки. А щонеділі з 18:00 закоханих накриває магія «Романтичних вечорів на мітлі». Грає саксофон, мерехтять свічки, кожній жінці в подарунок – букет квітів від ресторану. З 23:00 години у танок заведуть ритми етно-дискотеки. Вхід на всі ці розваги вільний, до того ж наливають на коня фірмової хріновуху від шеф-кухаря – а вона тут, треба сказати, відмінна.

Організація дозвілля в «мітлі» у віртуозності та продуманості не поступається кухні. Кожне свято тут супроводжується веселими шоу-програмами, конкурсами, новинками меню, а також обов'язково акціями, подарунками і безкоштовними частуваннями.

«Мітла» – місце, де відпочиваєш душею.

Тип: Клуб, Ресторан, Зі знижкою
Кухня: Українська
Меню: Пивне меню, Рибне, Стейк-меню
Пропозиції: Бізнес-ланч, Сніданки, Чайна карта, Банкети, корпоративи, дитячі свята, доставка обідів, кейтеринг, приватні вечірки, весілля, дні народження, акції
Особливості: Wi-Fi
Розваги: Жива музика, Танцпол, Спорт на великих екранах
Адрес: м. Київ, вул. Прорізна, 21
Вулиця: Прорізна
Метро: Золоті Ворота, Xрещатик, Театральна
Орієнтир: Станція метро «Золоті ворота»
Розташування: Центр
Телефон: (044) 278-05-48 ; (096) 092-21-21
Замовлення столиків по телефону: (044) 278-05-48
Замовлення банкетів за телефоном: (044) 278-05-48 (Адміністратор)
Час роботи: З 10:00 до 23:00; вихідні: з 12:00 до останнього гостя
Залы: Мамина хатка – 35 (фуршет – 60)
Мисливський зал – 30 (фуршет – 40)
Барний зал – 20
Сайт: http://mitla.com.ua/
Електронна пошта: mitla-1SPAMFILTER@mail.ru
Контроль на вході: Вільний, платний на заходи, face-control
Знижка від Ресторан.UA: 20 %

Новини

Бізнес-ланч у ресторані «Мітла»

22.10.2014 › Бізнес-ланчі

У будні дні, з 12:00 до 16:00, запрошуємо на смачний обід. А по п’ятницях пригощаємо клюковкою або хріновухою!

Золота осінь у «Мітлі»

Золота осінь у «Мітлі»

13.10.2014 › Спеціальні пропозиції

Запрошуємо гостей скуштувати осіню пропозицію – нові, неймовірно смачні страви від шеф-кухаря!

Смачні домашні обіди від клубу-ресторану «Мітла»

Смачні домашні обіди від клубу-ресторану «Мітла»

13.08.2014 › Бізнес-ланчі

Запрошуємо на українські бізнес-ланчі вартістю всього від 35 гривень! А також пропонуємо послугу доставки страв до офісу

Меню від шефа ресторану «Мітла»

Меню від шефа ресторану «Мітла»

08.08.2014 › Спеціальні пропозиції

Скуштуйте літні салатики, ароматні шашлички, неймовірно смачні десерти та освіжаючі напої!

Смачне свято із рестораном «Мітла»

Смачне свято із рестораном «Мітла»

30.06.2014 › Новини Банкет.UA

При замовленні від 180 грн. на персону компанії від 15-ти чоловік – фарширована рибка або тортик у подарунок!

Всі новини ресторана

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторанчик української кухні «ГарбузиК»

Ресторанчик української кухні «ГарбузиК»

Вибраний до сезону сонячного осіннього овоча як найдобріше, найтепліше та найколоритніше місце для відпочинку

Банкетний зал тижня

Зал «Прованс» ресторану «Золота Підкова»

Зал «Прованс» ресторану «Золота Підкова»

Місткість: банкет – 50 персон, фуршет – 80 персон