«Одеський Бульвар» на Русанівці

Тип: Ресторан, Банкетний зал
Кухня: Одеська, Авторська, Єврейська, Українська
Адреса:м. Київ, Русанівський бульвар, 7
Телефон: (044) 295-66-09 ; (063) 233-33-88
Фото 1

Якщо в Одесі є Французький бульвар, то в Києві неодмінно має бути бульвар Одеський! І слід йому розташуватися якраз e районі Русанівського бульвару, де близькість Днепрової гладі та паріння чайок над водою навіюють настрій безтурботної відпустки...

Ресторан «Одеський бульвар» – вмістище мрійливих морських настроїв та сонячного літнього розслаблення серед тінистих міських алей. Світлі тони й ажурні завитки в інтер'єрі вторять кокетливому курортному стилю центральних вуличок Південної Пальміри, а настінний пастельний живопис демонструє старовинні картини з розміреного життя завжди незворушних одеситів. Маринічна тематика вкраплена лише злегка: в м'яких диванах кольору морської хвилі, в скатірках, усіяних штурвалами та якорями… Незважаючи на столичний парковий пейзаж за вікном, здається, що легкі завіски на вікнах – це білосніжні вітрила, які ледь колише теплий бриз, і можна буквально вдихнути свіжість морської солі, доповнюючи смак дивовижних страв.

Фото 2

Меню ресторану «Одеський Бульвар» – це ода самобутній чорноморській фауні. Через авторський смак та фантазію шеф-кухаря, що має одеське коріння, проходить найсвіжіший портовий улов: рапани, бички і тюлечка, палтус, камбала та масляна – словом, все, про що знаюча людина може поторговуватися зранку на тому Привозі. Виходить приблизно таке багатство, як склад фірмового салату «Одеський Бульвар»: розсип лангустинів, кальмарів, мідій та креветок на хрусткому салатному листі. Або екстравагантніше: салат «Морячка Соня» з печеним буряком, авокадо та тюлькою, або кальмари, фаршировані кус-кусом, з креветками та мідіями, під соусом зі шпинату та цикорію. До речі, фішка шефа – особливі заправки, якими він присмачує морські дари: в них входять такі ароматні контрастні складові, як лайм, лемонграс або корінь галангала. Ну, і само собою – типова одеська винахідливість: чого лише варто покрити судака  картопляною лускою?

Фото 3

Отже, в основі меню – регіональна одеська кухня як «збірна солянка» з єврейської, української, молдавської, угорської та інших національних гастрономічних традицій. Це, звичайно, всіма нами улюблений форшмак («Від тьоті Розочки», з пряними грінками), ніжний паштет із рапанів із мармеладом, «крокети» – оладки з тюльки з кабачком, рибальська «шкара» – свого роду паста з морепродуктами, тушкована з вином та вершками, і подається в гарячій пательні. Присутні й переосмислені на місцевий лад страви світової кулінарії: наприклад, суп «Бушо» з лангусином та чорноморськими мідіями або піца «Одеський Привіз» із морепродуктами. Але спільний знаменник для всієї кухні – один: локальні продукти в основі.

Фото 4

І це стосується не лише підводних мешканців. Наприклад, баранина в ресторані – ізмаїльська, романівської породи, з м'яковираженим присмаком. Навіть хоспер, який дуже часто задіюється в приготуванні, і той українського виробництва! А ще особлива гордість з «нерибного» – салат «Гоголь»: рулетики з кролика, начинені м'ятою, естрагоном, шпинатом та м'яким сиром, мікс салату з 6-компонентною секретною заправкою, перепелині яйця та помідори черрі, смажені шматочки бекону. Така ось дружня алюзія на письменника, що з чуток дуже любив кролятину, перед пам'ятником якого і знаходиться заклад.

Тепер трохи про настільки ж «смачне», але неїстівне. В ресторані «Одеський Бульвар» – один великий зонований зал. Перегородки з живими рослинами, що пересуваються, і невагомі нитяні штори ділять його на затишні окремі столики, але також і дають можливість об'єднати площу для банкету з кількістю гостей до 80-ти чоловік. У будні дні це теж зручно, адже щовечора звучить жива музика, якою, таким чином, можуть насолодитися всі гості. Є декілька відокремлених кабін місткістю від 4 до 8 персон, де люблять святкувати дні народження або влаштовувати побачення. Для весілля з кількістю до 50-ти персон можна в теплу пору року задіювати і місткий літній майданчик. На завитках витонченого кування та затишних ліхтариках, як на самій Дерибасівській, добре буде виглядати ніжний тканинний декор.

Тип: Ресторан, Банкетний зал
Кухня: Одеська, Авторська, Єврейська, Українська
Меню: Морепродукти, Рибне, Гриль
Пропозиції: Бізнес-ланч
Особливості: VIP-зал, Wi-Fi, Літній майданчик/тераса
Розваги: Жива музика
Адрес: м. Київ, Русанівський бульвар, 7
Вулиця: Русанівський бульв.
Метро: Лівобережна
Орієнтир: Пам'ятник Гоголю на Русанівці
Розташування: Русанівка
Телефон: (044) 295-66-09 ; (063) 233-33-88
Замовлення столиків по телефону: (044) 295-66-09 ; (063) 233-33-88
Замовлення банкетів за телефоном: (044) 295-66-09
Час роботи: З 11:00 до 24:00
Залы: Основний зал – 100 (фуршет – 120)
Літній майданчик – 30 (фуршет – 50)
Сайт: http://odesskiybulvar.com.ua/
Сторінки у соцмережах: https://www.facebook.com/odesskiybulvar/ , https://www.instagram.com/odesskiybulvar/

Новини

Караоке-вечори в «Одеському Бульварі» на Русанівці

11.03.2019 › Караоке та жива музика

Щопонеділка у нас безкоштовне караоке – чекаємо на вас з 19:00 у хорошому настрої. Мікрофон вільний для тих, кого глядачі обрали оплесками!

14 березня: Джаз-клуб в «Одеському Бульварі» на Русанівці

14 березня: Джаз-клуб в «Одеському Бульварі» на Русанівці

07.03.2019 – 14.03.2019 › Не-За-Баром

Запрошуємо на джаз-вечірку під керівництвом майстра сцени, віртуоза, Заслуженого на артиста України Володимира Соляника!

10 березня: Масляна в ресторані «Одеський Бульвар» на Русанівці

10 березня: Масляна в ресторані «Одеський Бульвар» на Русанівці

05.03.2019 – 10.03.2019 › Не-За-Баром

З 12:00 на вас чекатимуть гарячі млинці з «зігріваючим» доповненням, а також соковиті та улюблені всіма нами чебуреки!

3 березня: Хенд-мейд майстер-клас виробів із термомозаїки в ресторані «Одеський Бульвар» на Русанівці

3 березня: Хенд-мейд майстер-клас виробів із термомозаїки в ресторані «Одеський Бульвар» на Русанівці

28.02.2019 – 03.03.2019 › Не-За-Баром

Найближчої неділі ваша дитина зможе з нашою допомогою, але самостійно, своїми ручками зробити для вас подарунок на 8 Березня!

8 березня: Святкове шоу в «Одеському Бульварі» на Русанівці

8 березня: Святкове шоу в «Одеському Бульварі» на Русанівці

27.02.2019 – 08.03.2019 › Не-За-Баром

З єдиною гастроллю – великий комбінатор та неперевершений Ося Бендер! У епізодах сценарію – музикант Моня, фотограф і весь персонал

Всі новини ресторана

Статті

Русанівський Привіз

Русановский Привоз

03.04.2018 › Нові заклади

Поласувати свіжим одеським уловом під квітучими київськими каштанами? Легко! Нещодавно відкрився «Одеський Бульвар» на Русанівськом бульварі, і тепер можна минути болісну для столичного мешканця процедуру базарного торгу і кухонної обробки. Отже, вперед на сонячну весняну прогулянку!

Новий постачальник у каталозі

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Постачальник тижня

Алфея

Алфея

Промислові фільтри для видалення диму, жиру і запахів, що відходять від кухонних плит

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Етно-ресторан «Рідна Хата»

Етно-ресторан «Рідна Хата»

Вибраний за дотримання національної естетики, колориту і гармонії в інтер'єрі, кухні та атмосфері

Банкетний зал тижня

Банкетний зал ресторану «Фенікс»

Банкетний зал ресторану «Фенікс»

Місткість: банкет – до 80 персон, фуршет – до 120 персон

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko