Тандир

Тип: Ресторан, Банкетний зал, Заміський
Кухня: Європейська, Грузинська, Кавказька, Українська
Адреса:Київська область, 14 км від КП по Старообухівській трасі, ПГТ Козин, вул. Київська, 11Д
Телефон: (044) 520-87-70 ; (067) 538-32-19
Фото 1

Відчуваєте, як навіть саме слово «тандир» пашить теплом, спокоєм та достатком? Ця прадавня піч і є праобразом того самого затишного родинного вогнища, а ресторан «Тандир» під Києвом – його правомірним спадкоємцем.

Ресторан «Тандир» на Старообухівській трасі вже давно відомий киянам. Його самобутня кухня з ароматом та енергетикою живого вогню, прагнення забезпечити цікаве дозвілля і повний комфорт усім членам родини змушують сюди спрямовуватися легіон стомлених буднями городян. Тим більше цінно, що заклад із таким ім'ям та історією вміє розвиватися і оновлюватися згідно з динамічним сьогоденням, нікому не поступаючись своїм заслуженим реноме новатора.

Фото 2

Уся гастрономічна складова, як і раніше, обертається довкола запашного жару тандира, що вносить до меню нотки східних кулінарних традицій. Ця керамічна диво-піч розміщена у внутрішньому дворі і щодня виробляє на світ запаморочливі м'ясні страви, птицю та дичину. Шашлики, люля-кебаби, стейки й частини тушки томляться в ній, зберігаючи соковитість і набуваючи незвичайної ніжності, а потім доводяться до хрусткої скоринки на мангалі, який безперешкодно можна спостерігати в основному залі. Також у тандирі випікають хлібні вироби: лаваш, хачапурі, чебуреки, самсу, і все це з пилу-жару подають на стіл.

Фото 3

Але ресторан, крокуючи в ногу з часом, все більше рухається в бік натурального виробництва. Закупівлі сировини для приготування страв здійснюються на приватних господарствах, щоб гості могли відчути ні з чим не зрівнянний смак чистого продукту і поповнити ресурси здоров'я. Є навіть окрема сторінка з фермерським меню, звідки можна вибрати страви з домашньою куркою, гускою, індичкою або кроликом. Деякі ексклюзиви готуються лише в певні дні. Наприклад, «страва п'ятниці» – ягня, цілком запечене в тандирі, а в суботу і неділю тут варять рибну юшку на вугіллі і великий казан ташкентського плову! Ще в ресторані «Тандир» з'явилися крафтові сири українського виробництва, а багата винна карта дасть можливість розкритися всім граням його тонкого смаку. Також в основному залі, званому «Становий», є акваріум із живими осетрами та коропами, яких тут же можна вибрати і попросити приготувати. Оскільки продукти не піддаються заморожуванню і не існують у вигляді заготовок, а страви готуються індивідуально, то на своє замовлення потрібно буде зачекати. В сучасному світі в натуральності полягає істинна розкіш.

Фото 4

Саме у цьому сенсі «розкішним» є й оновлений інтер'єр ресторану «Тандир». Необроблена деревина, яка покриває стіни й стелю, виділяє тонкий лісовий аромат, – вона і є основою нового мінімалістічного еко-дизайну закладу. Світлий зруб стильно обрамлений строгим вугільною ковкою світильників та перекриттів. Сучасне відкрите планування «Парадного залу» не лише зручне для крупних святкових заходів, маючи в розпорядженні максимум простору, але й приємне для звичайного відвідування: відсутність стін дає можливість дихати вільно, слухати звуки рояля або саксофону, що ллються вечорами, а романтичної затишності окремим столикам і камінній зоні додають стелажі з живими вазонами, винними пляшками та циліндровими свічками. В такому ж стилі оформлена крита літня тераса, що оперізує ресторан, і гостьові будиночки. Він дивовижно гармонує з дзюркотливим ліпним фонтаном усередині двору та навколишнім сосновим бором.

Ресторан «Тандир» вже давно відомий своїм розвиненим дитячим сервісом. Анімація вихідного дня з часом еволюціонувала в цілий окремий дитячий ресторан «Тандирчик», що розташувався нині на цокольному поверсі закладу. Тут є повністю укомплектована дитяча кухня для кулінарних майстер-класів та велика ігрова кімната, а з малятами щодня займається няня. Головна фішка – імітація професій: дитина може повністю вжитися в роль кухаря, бармена або офіціанта, виконуючи захоплюючі та дуже «дорослі» обов'язки, гранично наближені до реальних.

«Втекти від міської метушні» пропонують багато ресторанів, але створити для цього всі умови вдається одиницям. Обволікаючий спокій заміського маєтку – природна чарівність ресторану «Тандир»: непомітна як чисте повітря, але необхідна як кисень.

Тип: Ресторан, Банкетний зал, Заміський
Кухня: Європейська, Грузинська, Кавказька, Українська
Меню: Тандир, Мангал-меню, Гриль, Барбекю, Вегетаріанське, Рибне, Страви з дичини, Морепродукти, Дитяче, Фермерське
Пропозиції: Колекція вин, Кавова карта, Чайна карта, Сезонні пропозиції
Особливості: Wi-Fi, Будиночки/Альтанки, Літній майданчик/тераса, Дитячий майданчик, Дитяча кімната, Камін, Фонтан
Розваги: Жива музика, Майстер-класи, Кальян, Настільні ігри, Дитячі програми
Адрес: Київська область, 14 км від КП по Старообухівській трасі, ПГТ Козин, вул. Київська, 11Д
Метро: Видубичі
Розташування: Заміські
Траса: Стара Обухівська
Передмістя: Конча-Заспа
Телефон: (044) 520-87-70 ; (067) 538-32-19
Замовлення столиків по телефону: (044) 520-87-70 ; (067) 538-32-19
Замовлення банкетів за телефоном: (050) 187-64-35 (Катерина)
Факс: (044) 520-87-85
Час роботи: З 10:00 до 00:00 (під час проведення банкету – максимум до 1:30)
Залы: Становий зал – 25 (фуршет – 40)
Парадний зал – 150 (фуршет – 250)
Кабінки – 4 (фуршет – 10)
Літня критая тераса – 100 (фуршет – 300)
Парковка: Безкоштовна
Сайт: http://tandyr.ua/
Сторінки у соцмережах: https://www.facebook.com/TandyrRest/
Електронна пошта: tandirSPAMFILTER@ukr.net
Контроль на вході: Вільний

Новини

Презент на Ваше торжество від «Тандиру»

16.04.2018 › Новини Банкет.UA

Ми любимо своїх гостей, і даруємо качку з яблуками та сухофруктами при попередньому замовленні банкету!

Tandyr Meat Factory: У нас все під контролем!

Tandyr Meat Factory: У нас все під контролем!

10.04.2018 › Новина дня на Restoran.UA

В ресторані «Тандир» працює повний цикл виробництва стейків, починаючи з відгодівлі бичків та закінчуючи м'ясним прилавком. Яловичину трьох вищих категорій мармуровості – Prime, Choice, Select – можна скуштувати в закладі або ж замовити на доставку

Пісне меню від ресторану «Тандир»

Пісне меню від ресторану «Тандир»

14.03.2018 › Спеціальні пропозиції

Рекомендуємо скуштувати бабагануш із баклажанів, зелений салат із соєвим сиром, крем-суп із чечевиці, манти з овочами, чебуреки з вишнею...

Архів новин

Пропозиція тижня

Новий постачальник у каталозі

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Постачальник тижня

Атлантік-ЮММА

Атлантік-ЮММА

Імпорт живих морепродуктів і охолодженої риби преміум класу

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Хата рибака»

Ресторан «Хата рибака»

Вибраний за можливість стежити за розквітом природи за смачною їжею біля безтурботного озера, не виїжджаючи за межі міста

Банкетний зал тижня

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Місткість – до 95 гостей; двоповерховий хол, балкони, зимовий сад

Рекомендуємо відпочити