За двома зайцями

Тип: Ресторан, Банкетний зал
Кухня: Українська, Єврейська, Європейська
Адреса:м. Київ, Андріївський узвіз, 34
Телефон: (044) 279-79-72 ; (097) 444-56-90
Фото 1

Під час прогулянки Києвjv обов'язково загляніть до колоритного ресторанчику «За двома зайцями» на Андріївському узвозі Тут Ви зможете проникнутися атмосферою однойменного фільму та скуштувати кращі зразки дореволюційної київської кухні.

Інтер'єр

В ресторані «За двома зайцями» – три зали.

Барний зал «Буфет» при вході розрахований на 20 гостей і оформлений у душевному міщанському стилі: тіснені шпалери в квітучу троянду і яскраво-червону смужку, барокові меблі, плетені серветки та розшиті подушки, колекція фарфорових фігурок у серванті. Зустріне Вас посмішкою галантний бармен у жилетці з метеликом.

Фото 2

Поруч знаходиться невеликий VIP-зал «Мисливський» на 16 посадочних місць. Стіну тут прикрашає декоративна голова коня й тематичний живопис у багетних рамах. Колірна гамма заміського угіддя приємна оку, а оксамитові стьобані дивани розташовують до довгого перебування та безтурботного відпочинку. Як і в попередньому залі, вечорами тут розпалюють живий камін.

Банкетний зал «Купецький» вміщає до 45 персон і призначений переважно для особливих подій. Він декорований розкішними панно з міськими пейзажами, візерунчастими килимами та гобеленовими оббивками, антикваріатом. На сцені щовечора звучить жива музика, в репертуарі – фортепіано, труба, акордеон. Також тут регулярно проходять музейні експозиції, присвячені предметам побуту старовинного Києва.

Кухня

Фото 3

Київська кухня йде корінням в українську, єврейську та старослов'янську кулінарну традицію. Шеф-кухар ресторану Наталія Василівна Хоменко вивчає древні рецепти і створює власні стилізовані страви. Автентичний смак досягається шляхом використання локальних та фермерських продуктів. Всі заготовки і соуси створюються кухарями вручну, а страви виходять з-під ножа.

На закуску рекомендуємо холодець із домашнього півня з хріном та яловичий язик із саморобним майонезом, фаршировану рибу та ніжний форшмак за звичаями жителів Подолу. Ковбаса та кров'янка зі шкварками та аджикою – «вихідці з народу», а курячі потрошка з грибним соусом та смаженими лисичками – істинно «з панського столу».

Відчути дух улюбленого міста дасть можливість крем-суп з «майже київських» каштанів. До царської юшки або щів на копчених ребрах неодмінно замовте випічку власної пекарні: пиріжки з кроликом, лівером або капустою, рибні розтягаї. З салатів цікаві варіанти з яловичим язиком та перепелиними яйцями, з сировяленим м'ясом та хурмою, з качиним філе із м'яким сиром. «Олів'є» в ресторані «За двома зайцями» – з сьомгою та червоною ікрою.

Фото 4

Основні страви частенько готуються методом су-від, що дозволяє зберегти вітамінний склад та насичений смак. Подають тут в різних варіаціях благородних риб – осетра, сьомгу, сома, судака, стерлядь та форель. Розділ із птицею примітний качкою з ягідним соусом, перепелами фламбе, двома видами котлети по-київськи, а з м'яса подають телячі щоки у вині, бефстроганов в деруні, свинячі медальйони з білими грибами. «Меню від шефа» складають страви з кролика: тут і ніжка в сметані, і вареники з філею, і м'ясо в горщику з бородінського хліба, і фірмовий пиріг тощо.

У ресторані «За двома зайцями» готують київський торт за давнім оригінальним рецептом і неординарну «Каву від Голохвастова» з щільною пінкою зі збитих із цукром жовтків. І не забудьте скуштувати фірмові наливки, унікальність яких – в природному фруктовому осаді. Подарункові пляшки також можна придбати на вітрині біля входу.

Ласкаво просимо до ресторану «За двумя зайцями»!

Тип: Ресторан, Банкетний зал
Кухня: Українська, Єврейська, Європейська
Меню: Рибне, Дитяче
Пропозиції: Бізнес-ланч, Дегустація вин, Кавова карта, Чайна карта
Особливості: Wi-Fi, VIP-зал, Дитяча кімната, Камін, Літній майданчик/тераса
Розваги: Жива музика
Адрес: м. Київ, Андріївський узвіз, 34
Вулиця: Андріївський узвіз
Метро: Контрактова площа, Золоті Ворота
Розташування: Поділ, Центр
Телефон: (044) 279-79-72 ; (097) 444-56-90
Замовлення столиків по телефону: (044) 279-79-72 ; (097) 444-56-90
Замовлення банкетів за телефоном: (044) 279-79-72
Час роботи: З 11:00 до 23:00
Залы: Буфет – 20 (фуршет – 25)
Мисливська зала – 16 (фуршет – 20)
Купецька зала – 45 (фуршет – 60)
Парковка: Безкоштовна
Сайт: http://zaytsi.com.ua/
Сторінки у соцмережах: https://www.facebook.com/za.dvoma.zaitsiamy , https://www.instagram.com/za.dvoma.zaitsiamy/
Електронна пошта: infoSPAMFILTER@zaytsi.com.ua
Контроль на вході: Вільний

Новини

Акція від ресторану «За двома зайцями» до відкриття Алеї закоханих на Андріївському узвозі

30.07.2018 – 31.07.2018 › Акції

До 31 липня скажи особливий пароль – та отримай знижку 50% на найсмачніші в світі сирники по-київськи з ягідками та морозивом

15 червня: Дегустаційний вечір 7&7 в ресторації «За двома зайцями»

15 червня: Дегустаційний вечір 7&7 в ресторації «За двома зайцями»

01.06.2018 – 15.06.2018 › Не-За-Баром

Власниця виноробні «Колоніст» Алла Плачкова презентує сім яскравих вин, до яких шеф-кухар Наталія Хоменко підготувала сім особливих страв

Архів новин

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський комплекс «Шкіпер»

Заміський комплекс «Шкіпер»

Вибраний як «капітан» найосвіжаючих запливів у басейні та найбільш розслабляючого відпочинку на хвилях дрейфуючих літа

Банкетний зал тижня

«Білий зал» ресторану «Нектар»

«Білий зал» ресторану «Нектар»

Місткість: банкет – 60 персон, фуршет – 150 персон; обладнаний каміном

Рекомендуємо відпочити

СПА-готель «Мисливський двір» 3*

СПА-готель «Мисливський двір» 3*

Вартість номерів – від 1040 грн../доба (сніданок та знижка -40% на відвідини СПА-центу включені)