Статті

Майстер-клас від шефа

«Тигрові креветки в коньячному соусі» від шеф-кухаря ресторану «Шато» Павла Васяновича

«Тигрові креветки в коньячному соусі» від шеф-кухаря ресторану «Шато» Павла Васяновича

12.10.2017

Тигрові креветки можна сміливо назвати справжнім подарунком для гурманів. Ми вирішили поділитися рецептом приготування цього смачного та корисного океанічного делікатесу...

Готуємо разом із шеф-кухарем ресторану «Атмосфера» Вікторією Ончевою!

Готуємо разом із шеф-кухарем ресторану «Атмосфера» Вікторією Ончевою!

12.08.2016

Літо вже, нарешті, вступило в свої права та активно дарує нам свій палкий сонячний настрій! Саме влітку хочеться ласувати стравами, приготованими на грилі. Вашій увазі представляємо незвичайний, але досить простий рецепт страви «Яловичий язик на грилі з пюре та грибним соусом»

Персона тижня

Кухня, що вразила світ: Шеф-кухар Regent Hill розповів про іспанських басків

Кухня, що вразила світ: Шеф-кухар Regent Hill розповів про іспанських басків

30.07.2018

Сан Себастьян, або як ще його називають – Країна Басків, давно став меккою для гурманів. Сюди приїжджають у гастрономічні тури з усіх куточків світу, щоб на власні очі побачити та скуштувати ні з чим не зрівнянні авангардні страви таких легенд, як Мартін Берасатегі та Педро Субіхана. Шеф-кухар київського банкетного комплексу Regent Hill пішов далі – поїхав не лише скуштувати, але й вчитися готувати, як це роблять баски, і не абикуди, а до Баскського кулінарного центру

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

13.03.2012

У квітні цього року Ciro`s Pomodoro відсвяткує свій третій День народження. В переддень цієї події, директор київської філії міжнародної мережі Ярослав Гордієнко розповів нам про особливості і кулінарні фішки ресторану

Нові заклади

Роботі година, Robat’і час

Роботі година, Robat’і час

09.01.2019

На першому – бадьориться, на другому – мліє, на третьому – ніжиться... Ні, це не опис проходження СПА-процедур, а короткий переказ приготування м'яса в триярусному грилі Robata, після якого воно виходить настільки ж соковитим, наскільки малює фантазія. Новий ресторан Tartar Robata Grill Bar в Протасовому Яру володіє таким скарбом і запрошує гостей до свого гастрономічного клондайку!

Русанівський Привіз

Русанівський Привіз

03.04.2018

Поласувати свіжим одеським уловом під квітучими київськими каштанами? Легко! Нещодавно відкрився «Одеський Бульвар» на Русанівськом бульварі, і тепер можна минути болісну для столичного мешканця процедуру базарного торгу і кухонної обробки. Отже, вперед на сонячну весняну прогулянку!

Фотозвіти

Скандинавська казка у «Воздвиженському»: God Morgon Kitchen Talks

Скандинавська казка у «Воздвиженському»: God Morgon Kitchen Talks

19.03.2019

В рамках заходу відбувся майстер-клас із сервіровки від дизайнера Каті Карлін спільно з салоном Svartisen, а також гастрономічний сніданок із нордичним настроєм від шеф-кухаря ресторану «Тераса» Антона Тимченка

8 Березня. Давайте разом пригадаємо, як це було в «Фігаро»!

8 Березня. Давайте разом пригадаємо, як це було в «Фігаро»!

14.03.2019

Дякуємо гостям за прекрасний настрій та запальні танці. Ми прагнули організувати для вас справжнє свято весни!

Дегустація

«Не намагайтеся повторити це вдома!»

«Не намагайтеся повторити це вдома!»

30.09.2014

Індиферентне ставлення до української кухні може бути вельми необачним, адже вона є важливою частиною національної культури в цілому. При побіжному погляді на меню «Вареничної» на Хрещатику уявляється, що все це можна без особливих зусиль відтворити вдома, АЛЕ...

Густий серпень на «Терасі» Дмитра Руденка

Густий серпень на «Терасі» Дмитра Руденка

18.08.2014

Присмерк літа згущує довкола барви. Все стає млосним, зрілим, насиченим. Тонко відчути фібри природних видозмін та перетворити свою імпресію на витвір кулінарного мистецтва – прерогатива шеф-кухаря як творчої натури

Огляди

Як вибрати кавоварку для невеликої кав'ярні: характеристики, на які варто звернути увагу

Як вибрати кавоварку для невеликої кав'ярні: характеристики, на які варто звернути увагу

31.01.2020

Що потрібно знати, щоб вибрати гарну кавоварку для приготування міцного еспресо, класичного капучіно, найніжнішого вершкового рафа або екзотичного «Шмеля»?

Мікрохвильові печі CANDY: 5 причин купити брендові пристрої

Мікрохвильові печі CANDY: 5 причин купити брендові пристрої

14.06.2018

Мікрохвильова піч CANDY - атрибут домашньої кухні, який істотно полегшує життя домогосподарок і шанувальників активного, динамічного способу життя

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko