Мережа родинних еко-ресторанів «Батьківська хата» відсвяткувала своє 15-річчя!

28.11.2017

П’ятнадцять років тому на 252-му кілометрі автобану Київ-Одеса три брати родини Поплавських на честь батька Михайла Романовича відкрили  перший ресторан української кухні «Батьківська хата». І стали пригощати відвідувачів стравами, створеними за давніми рецептами своєї родини. Причому, тільки з екологічно чистих та натуральних продуктів, які потрапляли «з лану до столу». Нині мережа має кілька ресторанів, користується популярністю серед відвідувачів нашої країни та закордонних гостей, визнана «Кращим рестораном української кухні» Асоціацією кулінарів України в номінації «Еко».

Фото 1 Фото 2

Фото 3 Фото 4

Фото 5 Фото 6

Фото 7 Фото 8

Фото 9 Фото 10

Яскраве, по-українськи щиросердне гостинне святкування Дня народження мережі відбулося в еко-ресторані «Батьківська хата», що знаходиться неподалік Києва, на 24 кілометрі траси Київ- Одесса. На День народження завітало багато зірок української естради, селебретіс, постійних поціновувачів ресторану. Гостей зустрічали красиві українські дівчата, пригощаючи їх смаколиками, козацьким кулішом, приготованим на багатті, та традиційними напоями.

Фото 11 Фото 12

Фото 13 Фото 14

Фото 15 Фото 16

Фото 17 Фото 18

Фото 19 Фото 20

В автентичному бенкетному залі присутні насолоджувались апетитними стравами і неймовірною атмосферою. Музичні вітання линули від  Народних артистів України: Степана Гіги, Івана Поповича, Алли Попової, Алли Кудлай. Запальні композиції виконали Максим Кудлай з дружиною Мартою Спіженко, відомий композитор та співак Ніколо Петраш, Петро Чорний, Михайло Грицкан, гурти «Червоні Маки» та «Рвані міхи».

Фото 21 Фото 22

Фото 23 Фото 24

Фото 25 Фото 26

Фото 27 Фото 28

Фото 29 Фото 30

«Приємно було бачити на святкуванні постійних відвідувачів ресторану, моїх добрих друзів – всіх тих, хто шанує українську кухню та українську ідеологію. Наші страви знають і люблять далеко за межами України. Вміння смачно приготувати, з душею подати до столу та з апетитом поїсти – це визначальні риси національного характеру. Кухня наша – самобутня, бо вона використовує всі дари щедрої української землі. Здорова їжа з екологічно чистих продуктів має бути принципом усього національного ресторанного бізнесу. В цьому запорука здоров’я нації. Це наше здоров’я і здоров’я майбутніх поколінь. Їжте українське! Підтримуйте українське!» – зазначив відомий ресторатор Михайло Поплавський.

Фото 31 Фото 32

Фото 33 Фото 34

Фото 35 Фото 36

Фото 37 Фото 38

Фото 39 Фото 40

Фото 41 Фото 42

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko