Мережа родинних еко-ресторанів «Батьківська хата» відсвяткувала своє 15-річчя!

28.11.2017

П’ятнадцять років тому на 252-му кілометрі автобану Київ-Одеса три брати родини Поплавських на честь батька Михайла Романовича відкрили  перший ресторан української кухні «Батьківська хата». І стали пригощати відвідувачів стравами, створеними за давніми рецептами своєї родини. Причому, тільки з екологічно чистих та натуральних продуктів, які потрапляли «з лану до столу». Нині мережа має кілька ресторанів, користується популярністю серед відвідувачів нашої країни та закордонних гостей, визнана «Кращим рестораном української кухні» Асоціацією кулінарів України в номінації «Еко».

Фото 1 Фото 2

Фото 3 Фото 4

Фото 5 Фото 6

Фото 7 Фото 8

Фото 9 Фото 10

Яскраве, по-українськи щиросердне гостинне святкування Дня народження мережі відбулося в еко-ресторані «Батьківська хата», що знаходиться неподалік Києва, на 24 кілометрі траси Київ- Одесса. На День народження завітало багато зірок української естради, селебретіс, постійних поціновувачів ресторану. Гостей зустрічали красиві українські дівчата, пригощаючи їх смаколиками, козацьким кулішом, приготованим на багатті, та традиційними напоями.

Фото 11 Фото 12

Фото 13 Фото 14

Фото 15 Фото 16

Фото 17 Фото 18

Фото 19 Фото 20

В автентичному бенкетному залі присутні насолоджувались апетитними стравами і неймовірною атмосферою. Музичні вітання линули від  Народних артистів України: Степана Гіги, Івана Поповича, Алли Попової, Алли Кудлай. Запальні композиції виконали Максим Кудлай з дружиною Мартою Спіженко, відомий композитор та співак Ніколо Петраш, Петро Чорний, Михайло Грицкан, гурти «Червоні Маки» та «Рвані міхи».

Фото 21 Фото 22

Фото 23 Фото 24

Фото 25 Фото 26

Фото 27 Фото 28

Фото 29 Фото 30

«Приємно було бачити на святкуванні постійних відвідувачів ресторану, моїх добрих друзів – всіх тих, хто шанує українську кухню та українську ідеологію. Наші страви знають і люблять далеко за межами України. Вміння смачно приготувати, з душею подати до столу та з апетитом поїсти – це визначальні риси національного характеру. Кухня наша – самобутня, бо вона використовує всі дари щедрої української землі. Здорова їжа з екологічно чистих продуктів має бути принципом усього національного ресторанного бізнесу. В цьому запорука здоров’я нації. Це наше здоров’я і здоров’я майбутніх поколінь. Їжте українське! Підтримуйте українське!» – зазначив відомий ресторатор Михайло Поплавський.

Фото 31 Фото 32

Фото 33 Фото 34

Фото 35 Фото 36

Фото 37 Фото 38

Фото 39 Фото 40

Фото 41 Фото 42

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko