«На арені» – живе пиво!

13.09.2010

Пам'ятаєте, що так інтригуюче поблискує за склом в Arena Beer House? Це трепетне мідне серце ресторану – власна пивоварня. У безпосередній близькості до відвідувача, за однією лише прозорою перегородкою, воно хвилюється живим пінним хмелем та в захваті ллє ячмінно-солодові сльози. На його звабливий заклик 8 вересня тут зібралися гості, щоб підняти келихи на честь відкриття тримісячного пивного марафону «Beer House-2010».

Четыре сорта эксклюзивного пива «Арена» Пейте пиво местного разлива!

В каждом из нас есть что-то светлое и что-то темное... Хотя-бы пиво Ик... И к...то придумал этот чудесный напиток?

А эти фото надо смотреть... ...смотреть по мере наступления кондиции

Ведучим заходу став справжній поціновувач п'янкого напою і завсідник Arena Entertainment – Дядя Жора. Він представив гостям головного пивовара Євгена, який трохи розповів присутнім про технологію приготування пива в Arena Beer House. Пиво тут варять «канонічним» способом – лише з води, солоду, хмелютаі пивних дріжджів. Всі складові, окрім води, доставляються з Німеччини. Втім, навіть вода проходить таке ретельне очищення, яке дозволяє відповідати строгим німецьким стандартам. В Arena Beer House подають лише живе пиво, що містить в своєму складі живу культуру пивних дріжджів, і термін зберігання якого не перевищує 30 днів. На суд гостей пропонувалися чотири сорти пива: фільтроване і нефільтроване Arena Pils, що виготовляється зі світлого ячмінного солоду з додаванням традиційного та ароматного хмелю; нефільтроване Arena Weizen, на 60% що складається зі світлого пшеничного солоду; і темне нефільтроване Arena Bock, для приготування якого використовуються світлі, темні та карамелізіровані сорти солоду. Контраст з фабричними варіантами вражаючий: у смаку свіжозвареного пива Arena не відчувається жодних зайвих домішок або специфічного післясмаку.

Верховный пивовар всея «Арена», Евгений Главный по развлечениям и главный по пиву

Дяде Жоре «ареновское» пиво как родное Пенка пивного общества, Дядя Жора

Восени всі ми різко згадуємо про те, що до пива личить закуска. Arena Beer House пам'ятає про неї завжди, а для пивного фестивалю ресторан підготував особливі ласощі: теплі кільця кальмарів у тісті, позолочені у фритюрі, ніжні тигрові креветки в хрусткій корочці-фрі, солоні сирні палички з моцарели в паніровці, смажені крильця і запашну курку-гриль з гарніром з картоплі «Гратен».В Arena Beer House можна скуштувати не просто традиційні, а навіть автентичні німецькі ковбаски – «Мюнхенські», «Нюрнберзькі», курячі. Устаткування і технологія їх приготування з німецькою точністю та скрупульозністю експортовані з Німеччини. Всі пивні страви супроводжуються строкатою гаммою соусів – кетчупом, гірчицею, білим баварським хріном. Під такий щедрий гастрономічний акомпанемент келихи спустошуються непомітно, а свідомість занурюється в легкий приємний хміль дуже м'яко.

Угощение нон-стоп Расколбас с «ареновскими» колбасками

Крылышки такие вкусные, что ими хочется взмахнуть «А ты не лопнешь, деточка?»

Це аксіома: де ллється справжнє пиво, там в'ються справжні чоловіки. Невелику вечірку відвідала «Найсильніша людина планети-2009» – багатир Сергій Конюшок. Також в Arena Beer House з'явився продюсер Юрій Фалеса, який вивів у світ свою нову підопічну Яну Романову, учасницю групи «Любов і музика». А любов до пива цього вечора, до речі, абсолютно не конкурувала з любов'ю до музики. Етнічний германо-скандинавський настрій створювала група «Йогурт», завзято орудуючи ударними, акордеоном та електроскрипкою.

Экс-продюсер Ани Лорак Юрий Фалеса Юрий Фалеса со спутницей

Участница группы «Любовь и музыка» Яна Романова Посередине - богатырь Сергей Конюшок

Гурт «Йогурт»: аккордеон и скрипка - пивной тандем Танцевать хочется, из-за стола не хочется. Девушки нашли выход

Протягом трьох місяців Arena Beer House чекає всіх прихильників наповненого пивного кухля на фестиваль «Beer House-2010», присвяченого юбіляру-Октоберфесту. Краще за всі усні компліменти – комплімент у вигляді келиха пива!

Текст: Лєля Жуковська
Фото: Анастасія Безгіна

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko