В «Трипільському сонці» пройшов майстер-клас від шеф-кухаря королеви Єлизавети ІІ

01.06.2018
Фото 7

На мастер-класс от шеф-повара королевы Елизаветы ІІ хотели попасть многие, и тем, кому это удалось, есть чем похвастаться! Ведь они прикоснулись к по-настоящему высокой кухне!

Дэниэл Эйтон готовил филе утки по своему эксклюзивному рецепту, а Галина Лосева – владелица загородного клуба «Трипольское солнце» – подарила участникам мастер-класса свои знаменитые рецепты печени кролика в карамелизированной груше и новозеландские бараньи рёбрышки в мяте.

Фото 1 Фото 2

Фото 5 Фото 6

Фото 3 Фото 4

Фот 9 Фото 8 Фото 10

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko