Майстер-клас від шефа

«Кордон-Блю» від «Бель-Вю»: «прима» Фестивалю котлеток у бельгійському пивному кафе

«Кордон-Блю» від «Бель-Вю»: «прима» Фестивалю котлеток у бельгійському пивному кафе

28.04.2011

Заклад мережі Pees Boy Club готується представити на суд широкої громадськості свою гастрономічну «фішку» – Фестиваль котлет. Шеф-кухар Сергій Харитонов дозволив нам постежити за таїнством появи на світ однієї з позицій нового спецменю – котлети «Кордон-Блю» з гарніром з базилікового пюре

Майстер-клас з приготування шашлику з телятини від ресторану «Замок»

Майстер-клас з приготування шашлику з телятини від ресторану «Замок»

13.05.2011

Додайте Вашу любов і натхнення, і шашлик буде чудовим! А краще – приїжджайте до нас і спробуйте

Разговляємся! Каре ягняти з печеними баклажанами і томатами конкасе під барбарисовим соусом

Разговляємся! Каре ягняти з печеними баклажанами і томатами конкасе під барбарисовим соусом

19.04.2011

Хочете, щоб над столом поплили теплі запахи підсмаженого ягнячого м'яса і печених овочів з грилевим димком, млосно поширилися аромати припеченої карамелі, вина та запашних трав? Знає, як створити таку їстівну «парфумовану» композицію Олександр Ворона – шеф-кухар ресторану maLLina

Володимир Болібрух готує судака на подушці з цибулі порею з беконом та лисичками у білому винному соусі

Володимир Болібрух готує судака на подушці з цибулі порею з беконом та лисичками у білому винному соусі

05.04.2011

Говорять, що коли кухар підходить до плити, він неодмінно має бути в найкращому настрої. У цьому сенсі шеф «Гранд Адмірал Клубу» може просто «годувати з рук». Вони скачуть з такою жвавістю, немов річкова риба над сонячним липневим водоймищем!

Піст з посмішкою: фарширований перець з гарніром із запеченої картоплі від Ciro''s Pomodoro

Піст з посмішкою: фарширований перець з гарніром із запеченої картоплі від Ciro''s Pomodoro

21.03.2011

Великий піст обмежує можливості у виборі фактичного вмісту страв, але... це прекрасна можливість урізноманітити їх форму! Неаполітанський шеф Рафаелле дель Ре радить нафарширувати болгарський перець простими та смачними вітамінами

Піца, яку Ви не приготуєте вдома: рецепт від шефа il Molino

Піца, яку Ви не приготуєте вдома: рецепт від шефа il Molino

01.03.2011

У піцерії il Molino процес приготування відбувається блискавично. Але зразково відлагоджений темп – лише верхівка «млина». Головне, що тут готують піцу, яку Ви не зможете повторити удома. По одній простій причині: Вам не вдасться дістати всі необхідні складові.

Приборкання норовливої: Ілля Лазерсон vs норвезький оселедець

Приборкання норовливої: Ілля Лазерсон vs норвезький оселедець

17.02.2011

«Муракамі» шукає непротоптані доріжки. Непротоптані доріжки – прерогатива першопроходців. До втілення нової концепції кухні японського ресторану вніс свій внесок відомий кулінар Ілля Лазерсон. Вашій увазі – декілька нестандартних ідей для фьюжн-закусок з використанням норвезького оселедця від зоряного гостя

М'ясний рулет з телячою печінкою та грибами від шефа ресторану «Хатинка»

М'ясний рулет з телячою печінкою та грибами від шефа ресторану «Хатинка»

19.10.2010

Українська кухня подібна до народної казки: проста, але дуже приваблива. Цю істину зайвий раз довів нам шеф-кухар українського ресторанчика «Хатинка» на Червоноармійській, – Олександр, – що носить колоритне українське прізвище Пацюк

«М'ясний кошик з білими грибами» – скоро в меню ресторану «Диканька»

«М'ясний кошик з білими грибами» – скоро в меню ресторану «Диканька»

23.09.2010

Авторська страва від шеф-кухаря столичного ресторану «Диканька» має виразно слов'янську подобу та знаменує початок осінньо-зимового сезону. По суті, воно є м'ясним салатом, оформленим в дуже ефектній та оригінальній манері

Яскравий літній крем-суп від шефа ресторану «Бон Джорно»

Яскравий літній крем-суп від шефа ресторану «Бон Джорно»

20.07.2010

Вітаміни роблять нас сильними, здоровими та пружними, як гумові м'ячики. Від того ми й стрибаємо, й скачемо радісні безхмарними літніми днями. П'єтро Дель Гросо вирішив поділитися з нами рецептом крему-супу з цуккині із мусом з моркви й тигровою креветкою – стравою ніжною, легкою та некалорійною

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Fd-Store

Fd-Store

Дизайн, друк і виробництво папок для меню

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Вибраний як зелений оазис у межах міста, де неймовірна чистота природи гармонійно поєднується з високим рівнем комфорту

Банкетний зал тижня

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

Місткість: банкет – 60 гостей, фуршет – 80 гостей

Рекомендуємо відпочити

Готель «Братислава»

Готель «Братислава»

Вартість номерів – від 1650 ₴/доба

Реклама

Zolotarenko