Майстер-клас від шефа

«Кордон-Блю» від «Бель-Вю»: «прима» Фестивалю котлеток у бельгійському пивному кафе

«Кордон-Блю» від «Бель-Вю»: «прима» Фестивалю котлеток у бельгійському пивному кафе

28.04.2011

Заклад мережі Pees Boy Club готується представити на суд широкої громадськості свою гастрономічну «фішку» – Фестиваль котлет. Шеф-кухар Сергій Харитонов дозволив нам постежити за таїнством появи на світ однієї з позицій нового спецменю – котлети «Кордон-Блю» з гарніром з базилікового пюре

Майстер-клас з приготування шашлику з телятини від ресторану «Замок»

Майстер-клас з приготування шашлику з телятини від ресторану «Замок»

13.05.2011

Додайте Вашу любов і натхнення, і шашлик буде чудовим! А краще – приїжджайте до нас і спробуйте

Разговляємся! Каре ягняти з печеними баклажанами і томатами конкасе під барбарисовим соусом

Разговляємся! Каре ягняти з печеними баклажанами і томатами конкасе під барбарисовим соусом

19.04.2011

Хочете, щоб над столом поплили теплі запахи підсмаженого ягнячого м'яса і печених овочів з грилевим димком, млосно поширилися аромати припеченої карамелі, вина та запашних трав? Знає, як створити таку їстівну «парфумовану» композицію Олександр Ворона – шеф-кухар ресторану maLLina

Володимир Болібрух готує судака на подушці з цибулі порею з беконом та лисичками у білому винному соусі

Володимир Болібрух готує судака на подушці з цибулі порею з беконом та лисичками у білому винному соусі

05.04.2011

Говорять, що коли кухар підходить до плити, він неодмінно має бути в найкращому настрої. У цьому сенсі шеф «Гранд Адмірал Клубу» може просто «годувати з рук». Вони скачуть з такою жвавістю, немов річкова риба над сонячним липневим водоймищем!

Піст з посмішкою: фарширований перець з гарніром із запеченої картоплі від Ciro''s Pomodoro

Піст з посмішкою: фарширований перець з гарніром із запеченої картоплі від Ciro''s Pomodoro

21.03.2011

Великий піст обмежує можливості у виборі фактичного вмісту страв, але... це прекрасна можливість урізноманітити їх форму! Неаполітанський шеф Рафаелле дель Ре радить нафарширувати болгарський перець простими та смачними вітамінами

Піца, яку Ви не приготуєте вдома: рецепт від шефа il Molino

Піца, яку Ви не приготуєте вдома: рецепт від шефа il Molino

01.03.2011

У піцерії il Molino процес приготування відбувається блискавично. Але зразково відлагоджений темп – лише верхівка «млина». Головне, що тут готують піцу, яку Ви не зможете повторити удома. По одній простій причині: Вам не вдасться дістати всі необхідні складові.

Приборкання норовливої: Ілля Лазерсон vs норвезький оселедець

Приборкання норовливої: Ілля Лазерсон vs норвезький оселедець

17.02.2011

«Муракамі» шукає непротоптані доріжки. Непротоптані доріжки – прерогатива першопроходців. До втілення нової концепції кухні японського ресторану вніс свій внесок відомий кулінар Ілля Лазерсон. Вашій увазі – декілька нестандартних ідей для фьюжн-закусок з використанням норвезького оселедця від зоряного гостя

М'ясний рулет з телячою печінкою та грибами від шефа ресторану «Хатинка»

М'ясний рулет з телячою печінкою та грибами від шефа ресторану «Хатинка»

19.10.2010

Українська кухня подібна до народної казки: проста, але дуже приваблива. Цю істину зайвий раз довів нам шеф-кухар українського ресторанчика «Хатинка» на Червоноармійській, – Олександр, – що носить колоритне українське прізвище Пацюк

«М'ясний кошик з білими грибами» – скоро в меню ресторану «Диканька»

«М'ясний кошик з білими грибами» – скоро в меню ресторану «Диканька»

23.09.2010

Авторська страва від шеф-кухаря столичного ресторану «Диканька» має виразно слов'янську подобу та знаменує початок осінньо-зимового сезону. По суті, воно є м'ясним салатом, оформленим в дуже ефектній та оригінальній манері

Яскравий літній крем-суп від шефа ресторану «Бон Джорно»

Яскравий літній крем-суп від шефа ресторану «Бон Джорно»

20.07.2010

Вітаміни роблять нас сильними, здоровими та пружними, як гумові м'ячики. Від того ми й стрибаємо, й скачемо радісні безхмарними літніми днями. П'єтро Дель Гросо вирішив поділитися з нами рецептом крему-супу з цуккині із мусом з моркви й тигровою креветкою – стравою ніжною, легкою та некалорійною

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Реклама

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Фортеця»

Ресторан «Фортеця»

Вибраний за теплоту осінніх зустрічей біля затишного каміна та можливість комфортно насолодитися останніми осінніми днинками серед пахучих сосен

Банкетний зал тижня

Основний зал ресторану «Володимирський»

Основний зал ресторану «Володимирський»

Місткість: 80 осіб – банкет, 100 осіб – фуршет; караоке, сцена, урочиста тканинна драпіровка

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko