Майстер-клас від шефа

«Шпундра, така, як діди їли!» від ресторану «Село і Люди»

«Шпундра, така, як діди їли!» від ресторану «Село і Люди»

24.05.2010

Розкішний малиновий колір, соковите м'яско, солодка цибулька – наші діди та прадіди любили не лише випити козацької горілки, але й поїсти від душі! А ми з вами, надихаючись їх прикладом і рецептом, можемо влаштувати свято живота у будь-який час доби та в будь-який день – за якихось 15 хвилин!

Телятина, фарширована вишнями, від ресторану «Скатерть-самобранка»

Телятина, фарширована вишнями, від ресторану «Скатерть-самобранка»

11.06.2009

Швидко, дешево і сердито. Ідеальний варіант, якщо до вас раптом нагрянули гості - приготування блюда займе 20 хвилин

Салат з індичкою від клубу «Город»

Салат з індичкою від клубу «Город»

26.05.2009

Чисто чоловічий салат - ситний, красивий, поживний. І головне, смачний!

Лазанья з морепродуктами від ресторану «Пулман»

Лазанья з морепродуктами від ресторану «Пулман»

19.05.2009

Лазанья - одне з популярних страв італійської кухні, яке здатне з першого шматочка завоювати любов кожного

Готуємо шашлик разом з рестораном «Замок»

Готуємо шашлик разом з рестораном «Замок»

13.05.2009

Відгриміли салютами травневі свята, а сезон пікників продовжується. З ранньої весни і до пізньої осені на дачах шипить барбекю, а ліси наповнені запахом шашлику і веселими голосами

Піца “Маргаріта” від Алессандро Манкузі

Піца “Маргаріта” від Алессандро Манкузі

03.05.2009

У ресторан «Веранда» на Дніпрі тонку і хрустку тосканську піцу привіз піццеоло Алесандро Манкузі. Її він готує так само, як у піцерії свого батька

Стейк з блакитної акули від Миколи Осауленко

Стейк з блакитної акули від Миколи Осауленко

28.04.2009

Шеф-кухар ресторану «Панорама» Микола Осауленко знайомий з різними стилями приготування суші, сашимі і роллів, актуальними тенденціями кухні європейською і середземноморською. До відкриття літнього майданчика він пропонує оновлене меню

Судак Таврійський із зеленою спаржей і селерою від Руслана Андрєєва

Судак Таврійський із зеленою спаржей і селерою від Руслана Андрєєва

23.03.2009

Якщо цей витвір мистецтва вам подадуть у ресторані, він напевно покажеться складним. Але це тільки на перший погляд. Готувати цю рибку приємно, цікаво і досить швидко - біля півгодини

«Гладіатор» від ресторану «Амулет»

«Гладіатор» від ресторану «Амулет»

21.02.2009

Юрій Черноус працює шеф-кухарем бару-лаунж "Амулет" з моменту відкриття закладу. Створюючи меню, використовував елементи турецької кухні, а також французькою і марокканською (вони, як відомо, між собою взаємопов'язані)

Лосось під м'ятно-вершковим соусом від ресторану «Колесо»

Лосось під м'ятно-вершковим соусом від ресторану «Колесо»

17.02.2009

Шеф-кухар ресторану "Колесо" Світлана Маслова-Лісичкина любить французьку кухню за вишуканість, а російську з українською - за щедрість і гостинність. У пошуках нових страв нові блюда, орієнтується не тільки на старовинні рецепти, а перш за все на свій смак

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Fd-Store

Fd-Store

Дизайн, друк і виробництво папок для меню

Реклама

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Вибраний як зелений оазис у межах міста, де неймовірна чистота природи гармонійно поєднується з високим рівнем комфорту

Банкетний зал тижня

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

Місткість: банкет – 60 гостей, фуршет – 80 гостей

Рекомендуємо відпочити

Міні-готель заміського комплексу Roman'S

Міні-готель заміського комплексу Roman'S

Вартість номеру – від 800₴

Реклама

Zolotarenko