Майстер-клас від шефа

«Шпундра, така, як діди їли!» від ресторану «Село і Люди»

«Шпундра, така, як діди їли!» від ресторану «Село і Люди»

24.05.2010

Розкішний малиновий колір, соковите м'яско, солодка цибулька – наші діди та прадіди любили не лише випити козацької горілки, але й поїсти від душі! А ми з вами, надихаючись їх прикладом і рецептом, можемо влаштувати свято живота у будь-який час доби та в будь-який день – за якихось 15 хвилин!

Телятина, фарширована вишнями, від ресторану «Скатерть-самобранка»

Телятина, фарширована вишнями, від ресторану «Скатерть-самобранка»

11.06.2009

Швидко, дешево і сердито. Ідеальний варіант, якщо до вас раптом нагрянули гості - приготування блюда займе 20 хвилин

Салат з індичкою від клубу «Город»

Салат з індичкою від клубу «Город»

26.05.2009

Чисто чоловічий салат - ситний, красивий, поживний. І головне, смачний!

Лазанья з морепродуктами від ресторану «Пулман»

Лазанья з морепродуктами від ресторану «Пулман»

19.05.2009

Лазанья - одне з популярних страв італійської кухні, яке здатне з першого шматочка завоювати любов кожного

Готуємо шашлик разом з рестораном «Замок»

Готуємо шашлик разом з рестораном «Замок»

13.05.2009

Відгриміли салютами травневі свята, а сезон пікників продовжується. З ранньої весни і до пізньої осені на дачах шипить барбекю, а ліси наповнені запахом шашлику і веселими голосами

Піца “Маргаріта” від Алессандро Манкузі

Піца “Маргаріта” від Алессандро Манкузі

03.05.2009

У ресторан «Веранда» на Дніпрі тонку і хрустку тосканську піцу привіз піццеоло Алесандро Манкузі. Її він готує так само, як у піцерії свого батька

Стейк з блакитної акули від Миколи Осауленко

Стейк з блакитної акули від Миколи Осауленко

28.04.2009

Шеф-кухар ресторану «Панорама» Микола Осауленко знайомий з різними стилями приготування суші, сашимі і роллів, актуальними тенденціями кухні європейською і середземноморською. До відкриття літнього майданчика він пропонує оновлене меню

Судак Таврійський із зеленою спаржей і селерою від Руслана Андрєєва

Судак Таврійський із зеленою спаржей і селерою від Руслана Андрєєва

23.03.2009

Якщо цей витвір мистецтва вам подадуть у ресторані, він напевно покажеться складним. Але це тільки на перший погляд. Готувати цю рибку приємно, цікаво і досить швидко - біля півгодини

«Гладіатор» від ресторану «Амулет»

«Гладіатор» від ресторану «Амулет»

21.02.2009

Юрій Черноус працює шеф-кухарем бару-лаунж "Амулет" з моменту відкриття закладу. Створюючи меню, використовував елементи турецької кухні, а також французькою і марокканською (вони, як відомо, між собою взаємопов'язані)

Лосось під м'ятно-вершковим соусом від ресторану «Колесо»

Лосось під м'ятно-вершковим соусом від ресторану «Колесо»

17.02.2009

Шеф-кухар ресторану "Колесо" Світлана Маслова-Лісичкина любить французьку кухню за вишуканість, а російську з українською - за щедрість і гостинність. У пошуках нових страв нові блюда, орієнтується не тільки на старовинні рецепти, а перш за все на свій смак

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Вибраний як одне з найбільш живописних місць, де можна сповна насолодитися тихою елегією осені...

Банкетний зал тижня

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Місткість – до 95 гостей; двоповерховий хол, балкони, зимовий сад

Рекомендуємо відпочити

Готель «Совські Ставки»

Готель «Совські Ставки»

Вартість номерів – від 1200 ₴/доба

Реклама

Zolotarenko