Майстер-клас від шефа

Стейк Шатобріан від ресторану «Стейк Хаус

Стейк Шатобріан від ресторану «Стейк Хаус

03.02.2009

Відомо, що готувати стейки - справжнє мистецтво. А правильні стейки - тим більше

Шашлик з телятини в тандирі від «Міслівського двору

Шашлик з телятини в тандирі від «Міслівського двору

20.01.2009

Шашлик в "Міслівському дворі" готують з різних сортів м'яса і різними способами. Наприклад, у тандирі

«Прекрасна Солоха» з «Чумацького Шляха

«Прекрасна Солоха» з «Чумацького Шляха

30.12.2008

"Прекрасна Солоха" - страву з такою назвою можна знайти в меню декількох столичних ресторанів. Очевидно, галантні компліменти велелюбного дяка багатьом припали до душі

Салат з лобстера від шеф-кухаря ресторану «Динамо Home

Салат з лобстера від шеф-кухаря ресторану «Динамо Home

23.12.2008

Вже на підході різдвяні і новорічні свята. У таку пору особливо актуальні яскраві блюда "з родзинкою", щоб було чим здивувати

Свиняча вирізка на мангалі від Олександра Мосолова

Свиняча вирізка на мангалі від Олександра Мосолова

16.12.2008

У холодну пору року особливо гостро хочеться м'яса "з димком". Можливо, тому, що шашлики традиційно вважаються "літньою" стравою

Форель, запечена у фользі від Лариси Войнової

Форель, запечена у фользі від Лариси Войнової

08.12.2008

Хочете приготувати форель, запечену у фользі? Немає нічого простішого. Для цього просто потрібно скористатися фірмовим рецептом ресторану «Феодал». Лариса Миколаївна Войнова, шеф-кухар ресторану не тільки розповіла нам рецепт приготування, але і продемонструвала, що і як робити.

«Гуляш з баранини по-турецьки» від Джихана Гюльсевена

01.12.2008

Кухар одного з найвишуканіших готелів «SU SESI» в Анталії (Белек) Джихан Гюльсевен погодився продемонструвати нам майстер-клас

Салат «Мэріленд» вот Руслана Гарбуза

Салат «Мэріленд» вот Руслана Гарбуза

24.11.2008

Руслан Гарбуз працює кухарем ось вже впродовж 12 років, з них 1,5 року - шеф-кухарем відомого ресторану "Семс Стейк Хаус". Він справжній майстер приготування стейков, і шліфує свою майстерність щоденно

Риба в пергаменті від Ненада Радойчича

Риба в пергаменті від Ненада Радойчича

17.11.2008

Шеф-кухар рибного ресторану "Маре Аззуро" Ненад Радойчич - серб за національністю і спеціалізується на середземноморській кухні

Готуємо «Рибне тріо» разом з рестораном «Картель»

Готуємо «Рибне тріо» разом з рестораном «Картель»

21.10.2008

Це апетитне (і досить нескладне) блюдо користується заслуженою популярністю серед гостей ресторану. Тепер при бажанні його можна приготувати самостійно

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Fd-Store

Fd-Store

Дизайн, друк і виробництво папок для меню

Реклама

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Вибраний як зелений оазис у межах міста, де неймовірна чистота природи гармонійно поєднується з високим рівнем комфорту

Банкетний зал тижня

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

Місткість: банкет – 60 гостей, фуршет – 80 гостей

Рекомендуємо відпочити

Міні-готель заміського комплексу Roman'S

Міні-готель заміського комплексу Roman'S

Вартість номеру – від 800₴

Реклама

Zolotarenko