Майстер-клас від шефа

Стейк Шатобріан від ресторану «Стейк Хаус

Стейк Шатобріан від ресторану «Стейк Хаус

03.02.2009

Відомо, що готувати стейки - справжнє мистецтво. А правильні стейки - тим більше

Шашлик з телятини в тандирі від «Міслівського двору

Шашлик з телятини в тандирі від «Міслівського двору

20.01.2009

Шашлик в "Міслівському дворі" готують з різних сортів м'яса і різними способами. Наприклад, у тандирі

«Прекрасна Солоха» з «Чумацького Шляха

«Прекрасна Солоха» з «Чумацького Шляха

30.12.2008

"Прекрасна Солоха" - страву з такою назвою можна знайти в меню декількох столичних ресторанів. Очевидно, галантні компліменти велелюбного дяка багатьом припали до душі

Салат з лобстера від шеф-кухаря ресторану «Динамо Home

Салат з лобстера від шеф-кухаря ресторану «Динамо Home

23.12.2008

Вже на підході різдвяні і новорічні свята. У таку пору особливо актуальні яскраві блюда "з родзинкою", щоб було чим здивувати

Свиняча вирізка на мангалі від Олександра Мосолова

Свиняча вирізка на мангалі від Олександра Мосолова

16.12.2008

У холодну пору року особливо гостро хочеться м'яса "з димком". Можливо, тому, що шашлики традиційно вважаються "літньою" стравою

Форель, запечена у фользі від Лариси Войнової

Форель, запечена у фользі від Лариси Войнової

08.12.2008

Хочете приготувати форель, запечену у фользі? Немає нічого простішого. Для цього просто потрібно скористатися фірмовим рецептом ресторану «Феодал». Лариса Миколаївна Войнова, шеф-кухар ресторану не тільки розповіла нам рецепт приготування, але і продемонструвала, що і як робити.

«Гуляш з баранини по-турецьки» від Джихана Гюльсевена

01.12.2008

Кухар одного з найвишуканіших готелів «SU SESI» в Анталії (Белек) Джихан Гюльсевен погодився продемонструвати нам майстер-клас

Салат «Мэріленд» вот Руслана Гарбуза

Салат «Мэріленд» вот Руслана Гарбуза

24.11.2008

Руслан Гарбуз працює кухарем ось вже впродовж 12 років, з них 1,5 року - шеф-кухарем відомого ресторану "Семс Стейк Хаус". Він справжній майстер приготування стейков, і шліфує свою майстерність щоденно

Риба в пергаменті від Ненада Радойчича

Риба в пергаменті від Ненада Радойчича

17.11.2008

Шеф-кухар рибного ресторану "Маре Аззуро" Ненад Радойчич - серб за національністю і спеціалізується на середземноморській кухні

Готуємо «Рибне тріо» разом з рестораном «Картель»

Готуємо «Рибне тріо» разом з рестораном «Картель»

21.10.2008

Це апетитне (і досить нескладне) блюдо користується заслуженою популярністю серед гостей ресторану. Тепер при бажанні його можна приготувати самостійно

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Вибраний як одне з найбільш живописних місць, де можна сповна насолодитися тихою елегією осені...

Банкетний зал тижня

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Місткість – до 95 гостей; двоповерховий хол, балкони, зимовий сад

Рекомендуємо відпочити

Готель «Совські Ставки»

Готель «Совські Ставки»

Вартість номерів – від 1200 ₴/доба

Реклама

Zolotarenko