Майстер-клас від шефа

«Кальмар-квітка» з грибами і овочами від ресторану «Мандарин»

«Кальмар-квітка» з грибами і овочами від ресторану «Мандарин»

08.09.2008

Спеціально для відвідувачів сайту Restoran.UA кухар ресторану "Мандарин” Чао Ює Вей поділився секретом приготування досить простого і при цьому дуже смачного блюда південно-китайської кухні

Форель із спаржей від Віталія Петяйкина

Форель із спаржей від Віталія Петяйкина

04.08.2008

Більше всього на світі Віталій любить експериментувати, практично з будь-якими продуктами. Краще всього йому вдається м'ясо і риба - форель, сом, осетрина

Каліфорнійський ролл від Миколи Осауленка

Каліфорнійський ролл від Миколи Осауленка

04.01.2008

Шеф-кухар ресторану Панорама Микола Осауленко продемонстрував свою майстерність у виготовленні суші. Захід проходив під егідою Київської Асоціації Кулінарів

«Юшка Доверсоль» від шеф-кухаря однойменного ресторану В'ячеслава Довженко

«Юшка Доверсоль» від шеф-кухаря однойменного ресторану В'ячеслава Довженко

22.08.2007

У рибному ресторані «Доверсоль» працює бутік, де продається свіжа морська риба і морепродукти. Як їх приготувати, щоб порадувати гостей і домашніх?

Старовинне українське блюдо «Драчена» від Лариси Петрівни Бобко, шеф-кухаря корчми «Сіло і Люди

Старовинне українське блюдо «Драчена» від Лариси Петрівни Бобко, шеф-кухаря корчми «Сіло і Люди

20.04.2007

Як згодом з'ясувалося, це дійсно смачне блюдо. Воно з'явилося в Україні дуже давно і згадується в «Енеїді»

Тартар з лосося від Ігоря Брагіна, шеф-кухаря ресторану «Дінамо-хоум»

Тартар з лосося від Ігоря Брагіна, шеф-кухаря ресторану «Дінамо-хоум»

29.05.2006

Це одне з коронних блюд відомого шеф-кухаря, лауреата чисельних конкурсів, діючого "Золотого шеф-кухаря Україні"

Омар - король морепродуктів!

23.03.2006

Сьогодні компанія «Сіфуд» налагодила постачання живих северо-амеріканськіх омарів прямо з Канади до України. І тим, хто не знає, як готувати омарів, але дуже хоче спробувати, ми рекомендуємо дуже смачну традиційну «Вершкову юшку з омарів

Щоб кохання було солодким

13.02.2006

Наближається день святого Валентина. Нам здалося, що шоколадний крем ідеально підходить до цієї дати і ми попросили приготувати цей продукт директора фірми «Horeca consulting» Ерве Бурдона, чудового, творчого кулінара, завжди готового поділитися секретами

Лосось в яблучному соусі від Жака Депейра, шеф-кухаря ресторану «Анабель»

Лосось в яблучному соусі від Жака Депейра, шеф-кухаря ресторану «Анабель»

16.12.2005

Власник мішленівської зірки, почесний член Французької Кулінарної Асоціації, шеф-кухар ресторану «Анабель» вибрав для нас просте на вигляд, але приголомшливо смачне блюдо - лосось в яблучному соусі

Коктейль «Прохолода Сходу»

Коктейль «Прохолода Сходу»

13.10.2005

Бармен ресторану «Ширван Шах» Василь Заіченко поділився з Restoran.ua рецептом приготування чудового коктейлю «Прохолода Сходу»

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Fd-Store

Fd-Store

Дизайн, друк і виробництво папок для меню

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Мисливський двір»

Вибраний як зелений оазис у межах міста, де неймовірна чистота природи гармонійно поєднується з високим рівнем комфорту

Банкетний зал тижня

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

«Білий мармуровий зал» заміського ресторану «Шале»

Місткість: банкет – 60 гостей, фуршет – 80 гостей

Рекомендуємо відпочити

Готель «Братислава»

Готель «Братислава»

Вартість номерів – від 1650 ₴/доба

Реклама

Zolotarenko