Майстер-клас від шефа

«Кальмар-квітка» з грибами і овочами від ресторану «Мандарин»

«Кальмар-квітка» з грибами і овочами від ресторану «Мандарин»

08.09.2008

Спеціально для відвідувачів сайту Restoran.UA кухар ресторану "Мандарин” Чао Ює Вей поділився секретом приготування досить простого і при цьому дуже смачного блюда південно-китайської кухні

Форель із спаржей від Віталія Петяйкина

Форель із спаржей від Віталія Петяйкина

04.08.2008

Більше всього на світі Віталій любить експериментувати, практично з будь-якими продуктами. Краще всього йому вдається м'ясо і риба - форель, сом, осетрина

Каліфорнійський ролл від Миколи Осауленка

Каліфорнійський ролл від Миколи Осауленка

04.01.2008

Шеф-кухар ресторану Панорама Микола Осауленко продемонстрував свою майстерність у виготовленні суші. Захід проходив під егідою Київської Асоціації Кулінарів

«Юшка Доверсоль» від шеф-кухаря однойменного ресторану В'ячеслава Довженко

«Юшка Доверсоль» від шеф-кухаря однойменного ресторану В'ячеслава Довженко

22.08.2007

У рибному ресторані «Доверсоль» працює бутік, де продається свіжа морська риба і морепродукти. Як їх приготувати, щоб порадувати гостей і домашніх?

Старовинне українське блюдо «Драчена» від Лариси Петрівни Бобко, шеф-кухаря корчми «Сіло і Люди

Старовинне українське блюдо «Драчена» від Лариси Петрівни Бобко, шеф-кухаря корчми «Сіло і Люди

20.04.2007

Як згодом з'ясувалося, це дійсно смачне блюдо. Воно з'явилося в Україні дуже давно і згадується в «Енеїді»

Тартар з лосося від Ігоря Брагіна, шеф-кухаря ресторану «Дінамо-хоум»

Тартар з лосося від Ігоря Брагіна, шеф-кухаря ресторану «Дінамо-хоум»

29.05.2006

Це одне з коронних блюд відомого шеф-кухаря, лауреата чисельних конкурсів, діючого "Золотого шеф-кухаря Україні"

Омар - король морепродуктів!

23.03.2006

Сьогодні компанія «Сіфуд» налагодила постачання живих северо-амеріканськіх омарів прямо з Канади до України. І тим, хто не знає, як готувати омарів, але дуже хоче спробувати, ми рекомендуємо дуже смачну традиційну «Вершкову юшку з омарів

Щоб кохання було солодким

13.02.2006

Наближається день святого Валентина. Нам здалося, що шоколадний крем ідеально підходить до цієї дати і ми попросили приготувати цей продукт директора фірми «Horeca consulting» Ерве Бурдона, чудового, творчого кулінара, завжди готового поділитися секретами

Лосось в яблучному соусі від Жака Депейра, шеф-кухаря ресторану «Анабель»

Лосось в яблучному соусі від Жака Депейра, шеф-кухаря ресторану «Анабель»

16.12.2005

Власник мішленівської зірки, почесний член Французької Кулінарної Асоціації, шеф-кухар ресторану «Анабель» вибрав для нас просте на вигляд, але приголомшливо смачне блюдо - лосось в яблучному соусі

Коктейль «Прохолода Сходу»

Коктейль «Прохолода Сходу»

13.10.2005

Бармен ресторану «Ширван Шах» Василь Заіченко поділився з Restoran.ua рецептом приготування чудового коктейлю «Прохолода Сходу»

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Реклама

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Вибраний як одне з найбільш живописних місць, де можна сповна насолодитися тихою елегією осені...

Банкетний зал тижня

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Місткість – до 95 гостей; двоповерховий хол, балкони, зимовий сад

Рекомендуємо відпочити

Заміський готель Sosnovel

Заміський готель Sosnovel

Вартість номерів – від 1150 ₴/доба (включено відвідування соляної печери й тренажерного залу)

Реклама

Zolotarenko