Майстер-клас від шефа

Шоколадно-горіховий «Купол» з морозивом і м'ятою

Шоколадно-горіховий «Купол» з морозивом і м'ятою

27.09.2005

Кондитер ресторану «Тераса» Володимир поділився з нами секретом приготування десерту, який називається Шоколадно-горіховий «Купол»

Королівські гребінці з літніми помідорами і самфіром

15.09.2005

Сьогодні рецепт від шефу представляють "Ськарбі океану"

«Ясай и Сяне Унагі Маккі» від ресторану «Страдіварі»

«Ясай и Сяне Унагі Маккі» від ресторану «Страдіварі»

07.07.2005

Цього разу професіонали ресторану "Страдиварі" покажуть вам метод готування суші

«Фаршировані кальмари під томатним соусом» шеф-кухаря ресторану "Ришельє"

«Фаршировані кальмари під томатним соусом» шеф-кухаря ресторану "Ришельє"

29.06.2005

Сьогодні у ресторані «Ришельє» із шеф-кухарем Надією Чирикало ми будемо готувати чудову страву з морепродуктів: «Фаршировані кальмари під томатним соусом»

Філе сома у горчиці від Дені Флота (ресторан «Гірчиця»)

Філе сома у горчиці від Дені Флота (ресторан «Гірчиця»)

21.01.2005

Мишленівський шеф-кухар ресторану «Гірчиця» Дені Флота приготував нам «сома у гірчиці», нескладну, але делікатну страву, що напевно сподобається і вам і вашим гостям.

Тірамісу Дені Флота

Тірамісу Дені Флота

30.09.2004

На прохання редакції шеф-кухар ресторану «Гірчиця» Дені Флота поділився рецептом популярного чизкейку тірамісу. Зрозуміло, що рецепт тірамісу максимально спрощений для відтворення в домашніх умовах. Проте, всі правила строго дотримані, і при відтворенні виходить справжнісінький класичний тірамісу

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Реклама

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Фортеця»

Ресторан «Фортеця»

Вибраний за теплоту осінніх зустрічей біля затишного каміна та можливість комфортно насолодитися останніми осінніми днинками серед пахучих сосен

Банкетний зал тижня

Основний зал ресторану «Володимирський»

Основний зал ресторану «Володимирський»

Місткість: 80 осіб – банкет, 100 осіб – фуршет; караоке, сцена, урочиста тканинна драпіровка

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko