Майстер-клас від шефа

Шоколадно-горіховий «Купол» з морозивом і м'ятою

Шоколадно-горіховий «Купол» з морозивом і м'ятою

27.09.2005

Кондитер ресторану «Тераса» Володимир поділився з нами секретом приготування десерту, який називається Шоколадно-горіховий «Купол»

Королівські гребінці з літніми помідорами і самфіром

15.09.2005

Сьогодні рецепт від шефу представляють "Ськарбі океану"

«Ясай и Сяне Унагі Маккі» від ресторану «Страдіварі»

«Ясай и Сяне Унагі Маккі» від ресторану «Страдіварі»

07.07.2005

Цього разу професіонали ресторану "Страдиварі" покажуть вам метод готування суші

«Фаршировані кальмари під томатним соусом» шеф-кухаря ресторану "Ришельє"

«Фаршировані кальмари під томатним соусом» шеф-кухаря ресторану "Ришельє"

29.06.2005

Сьогодні у ресторані «Ришельє» із шеф-кухарем Надією Чирикало ми будемо готувати чудову страву з морепродуктів: «Фаршировані кальмари під томатним соусом»

Філе сома у горчиці від Дені Флота (ресторан «Гірчиця»)

Філе сома у горчиці від Дені Флота (ресторан «Гірчиця»)

21.01.2005

Мишленівський шеф-кухар ресторану «Гірчиця» Дені Флота приготував нам «сома у гірчиці», нескладну, але делікатну страву, що напевно сподобається і вам і вашим гостям.

Тірамісу Дені Флота

Тірамісу Дені Флота

30.09.2004

На прохання редакції шеф-кухар ресторану «Гірчиця» Дені Флота поділився рецептом популярного чизкейку тірамісу. Зрозуміло, що рецепт тірамісу максимально спрощений для відтворення в домашніх умовах. Проте, всі правила строго дотримані, і при відтворенні виходить справжнісінький класичний тірамісу

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko