Піст з посмішкою: фарширований перець з гарніром із запеченої картоплі від Ciro''s Pomodoro

21.03.2011
Рафаэлле дель Ре желает приятного аппетита!

Великий піст, що задався метою очистити наші душі й тіла від надмірностей, що скупчилися, досить істотний обмежує можливості у виборі фактичного вмісту страв, але... це прекрасна можливість різноманітити їх форму! Досвідчений майстер італійських інтерпретацій Рафаелле дель Ре, шеф-кухар ресторану Ciro's Pomodoro, радить нафарширувати болгарський перець простими та смачними вітамінами. Така страва – легка в приготуванні і в засвоєнні, корисна для просвітлення душі й оздоровлення тіла.

Ингредиенты

Для однієї порції нам знадобиться:  

  • болгарський перець – 1 шт.
  • тостовий хліб – 100 гр
  • картопля – 2 шт.
  • оливкова олія
  • зубчик часнику 
  • свіжа петрушка й шавлія 
  • сіль, чорний перець

Тепер закочуємо рукави і майструємо симпатичну пісну трапезу...

Начинка

Тостовий білий хліб перетираємо в дрібну крихту, заправляємо її оливковим маслом, заздалегідь перетертим з часником, солимо, перчимо, притрушуємо зеленню петрушки. Перемішуємо руками крихту, поступово додаючи оливкову олію в такій кількості, щоб вона повністю просочилася.

Тостовый хлеб перетираем в крошку Солим, перчим, добавляем чесночного масла

Еще немного оливкового масла Перетираем хлебную крошку до однородности

Нарезаем петрушку Последний штрих к этому этапу – свежая зелень

Перець

Для фарширування вибираємо найкрасивіший, найфактурніший болгарський перець, який відшукався в надрах холодильника. Виймаємо з нього насіння, а порожнину заповнюємо начинкою. Тепер – на противень та в жарильну шафу, томитися півгодини при температурі 180 градусів.

Вырезаем из болгарского перца серединку Вынимаем семена

Фаршируем Фаршируем

Оливкового масла для сочности Перчик готов к термообработке!

Ставим на полчасика в жарочный шкаф А пока займемся картошкой...

Гарнір

Очищену картоплю ріжемо кубиками, посипаємо дрібно нарізаними аркушиками шафрану, солимо і перчимо. Присмачуємо майбутній гарнір найкращим другом італійського кулінара – оливковою олією, після чого резервуар з картоплею складає компанію фаршированому перчику, що знаходиться в духовці.

Режем картофель кубиками Мелко нарезаем свежий шалфей

Добавляем шалфей в картошку, солим ее, перчим Заправляем картофель оливковым маслом

Картошка готова составить компанию перцу, томящемуся в духовке Через полчаса элементы блюда хорошо подрумянены и готовы

Через півгодинки томління можна звільняти овочі з жарких обіймів печі та апетитно укладати на тарілку. Зірка пісної програми – фарширований перець – поміщається в серединку, а картоплю розкладаємо довкола. Все це можна додатково освіжити зеленню петрушки і поверх страви намалювати змійку оливковою олією.

Перец помещаем на середину тарелки Гарнир – вокруг

Немного зелени для цвета и аппетитного вида Для итальянца – оливковое масло лишним не бывает...

Блюдо готово! Приятного аппетита!

Неаполітанський шеф бажає Вам смачного, духовно збагаченого посту і яскравого органолептичного задоволення!

Текст: Лєля Жуковська
Фото: Артем Філіппов

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko