Тартар з лосося від Ігоря Брагіна, шеф-кухаря ресторану «Дінамо-хоум»

29.05.2006
Фото 1

Це одне з коронних блюд відомого шеф-кухаря, лауреата чисельних конкурсів, діючого "Золотого шеф-кухаря Україні".

"Мені здається", говорить шеф-кухаря роесторану "Динамо-хоум", "це страва повинне сподобатися читачам. Вона нескладна, не дуже дорога, але при цьому дуже смачна і корисна. І, що також важливо, виглядає нарядно і багато".

Що стосується користі для здоров'я - те вона очевидна. Такою кількістю вітамінів, незамінних амінокислот і білків може похвастати не кожна страва. Крім того, тартари, як м'ясні, так і рибні, входять в моду. Отже радимо спробувати.

Фото 2 Фото 3

Інгредієнти:
Для тартару

Фото 4 Фото 5

Філе лосося 200 г
Гребінці 40 г

Фото 6 Фото 7

Фото 8

Цибуля шалот 25 г
Оливкова олія 20 г
Соус Табаско 1 г
Оцет Бальзаміко 2 г
Соєвий соус 3 г

Фото 9 Фото 10 Фото 11

Сік лайму 5 г
Ікра червона 20 г
Ікра чорна 5 г
Для зеленого соусу

Фото 12

Зелений кріп 20 г
Оцет «Черрі» 3 г
Оливкова олія 40 г
Сливки 20 г
Приготування лосося

Фото 13 Фото 14 Фото 15

Фото 16 Фото 17

Дрібно ріжемо цибулю-шалот, як показано на малюнках

Фото 18 Фото 19 Фото 20

Потім ріжемо філе лосося дрібними кубиками

Фото 21 Фото 22

Додаємо туди сіль і сік лайму

Фото 23 Фото 24

Додаємо бальзаміко і оливкову олію

Фото 25 Фото 26

Додаємо тобаско і соус Ворчестер

Фото 27 Фото 28

Додаємо цибулю і перемішуємо

Приготування гребінців

Фото 29

Поріжемо гребінці кубиками того ж розміру, що і філе лосося

Фото 30 Фото 31

Додаємо оливкову олію і соєвий соус

Приготування зеленого соусу

Фото 32 Фото 33

Розтираємо з сіллю дрібнонарізаний зелений кріп

Фото 34 Фото 35

Збиваючи, додаємо туди олію і оцет "Черрі"

Фото 36 Фото 37

Додаємо сливки. Повинна вийти однорідна маса.

І, нарешті, фінальна стадія

Фото 38 Фото 39 Фото 40

Циліндричну форму спочатку наповнюємо філем лосося, зверху кладемо приготовані гребінці, потім - червону ікру

Фото 41 Фото 42 Фото 43

Потім додаємо чорну ікру, знімаємо форму і прикрашаємо зеленим соусом

Фото 44

Вийшло смачно!

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

«Одеський бульвар» на Русанівці

«Одеський бульвар» на Русанівці

Вибраний за веселу життєрадісну атмосферу в стилі Південної Пальміри та свіжий бриз колоритної морської кухні

Банкетний зал тижня

Банкетний зал резиденції «Гірський струмок»

Банкетний зал резиденції «Гірський струмок»

Місткість – до 100 чоловік; окрема будівля, лужок для виїзної церемонії

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko