Щоб кохання було солодким

13.02.2006

Фото 1

Наближається день святого Валентина. Нам здалося, що шоколадний крем ідеально підходить до цієї дати і ми попросили приготувати цей продукт директора фірми «Horeca consulting» Ерве Бурдона, чудового, творчого кулінара, завжди готового поділитися секретами.
Отже Creme au chocolat:

Фото 2

Інгредієнти:

  • 0.5 літра молока
  • 300 грам шоколадних плиток з 60% вмістом какао
  • 100 грам цукрового піску
  • 6 яєць

Тут відразу варто сказати про шоколадні плитки. Ці маленькі пліточки, спеціально призначені для шоколадних виробів. Їх можна купити у великих супермаркетах.

Фото 3

Закип'ятити молоко.

Фото 4 Фото 5

Яєчні жовтки змішати з цукром.

Фото 6 Фото 7

Поступово залити киплячим молоком, весь час помішуючи.
Продовжувати помішувати 10 хвилин, прагнучи утримувати температуру в районі 82 градуси.

Фото 8 Фото 9

Влити крем у шоколад і продовжувати помішувати до досягнення однорідної маси.
Пропустити через сито.
Поставити крем у холодильник.
Все!
Цей смачний крем може споживатися окремо, він також добре йде в бісквіти, гармонує з малиною, вишнею і т.п.

Фото 10

Ось, наприклад, як можна зробити цукерки зі свіжою малиною. Шоколадні заготівки-облатки також купують в супермаркетах. Всередину кладуть шматочок свіжої (або свіжозамороженою) малини, наливають крем, а зверху «запечатують» розплавленим з молоком шоколадом.

Фото 11 Фото 12

Фото 13 Фото 14

Солодкого вам кохання! Щасливого дня Валентина!

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko