Свиная вырезка на мангале от Александра Мосолова

16.12.2008

Фото 1

У холодну пору року особливо гостро хочеться м'яса "з димком". Можливо, тому, що шашлики традиційно вважають "літньою" стравою.

Орігинальним рецептом свинячої вирізки на мангалі поділився з нами шеф-кухар ресторану "Підкова" Олександр Мосолов. Нам він признався, що м'ясо - його кулінарний фаворит.
Хоча першість у приготуванні блюд на відкритому вогні належить народам Кавказу, завдяки декількам акцентам ця страва виглядає абсолютно по-українськи.
Отже, на 1 порцію нам поднадобітся:
Свиняча вирізка - 300 г
Бекон - 80 г
Болгарський перець - 1 шт (він повинен бути досить великим, вагою близько 200 г)
Сіль, перець і інші спеції на смак, оливкова олія
Спосіб приготування:
1. Свинину нарізуємо тонкими смужками (близько 1-1,5 см), відбиваємо з двох боків, солимо і перчимо.

Фото 3

Фото 4 Фото 5

2. На свинину викладаємо тонко нарізаний бекон і акуратно закручуємо. Виходять красиві і дуже апетитні рулетіки.

Фото 6

Фото 7

3. Одягаємо наші рулетіки на шампур, чередуючи з часточками перцю, які заздалегідь сбризнуті оливковою олією.

Фото 8

4. Відправляємо шампур на мангал, де наша свинина з беконом на протязі 20 хвилин просочується ароматним димком і підрум'янюється.

Фото 9 Фото 10

Все! Блюдо готове!

Подати до столу його можна так, як подають у ресторані "Підкова" – на лаваші, зі свіжими і маринованими овочами, а у якості соуса запропонувати гостям аджіку.

Фото 11 Фото 12

Текст і фото: Катерина Данилова

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

«Одеський бульвар» на Русанівці

«Одеський бульвар» на Русанівці

Вибраний за веселу життєрадісну атмосферу в стилі Південної Пальміри та свіжий бриз колоритної морської кухні

Банкетний зал тижня

Банкетний зал резиденції «Гірський струмок»

Банкетний зал резиденції «Гірський струмок»

Місткість – до 100 чоловік; окрема будівля, лужок для виїзної церемонії

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko