Салат «Мэриленд» от Руслана Гарбуза

24.11.2008
Фото 1

Руслан Гарбуз працює кухарем ось вже впродовж 12 років, з них 1,5 року - шеф-кухарем відомого в столиці (і за її межами) ресторану "Семс Стейк Хаус".
Руслан - справжній майстер приготування стейков, і шліфує свою майстерність щоденно. Головне в цієй справі на його думку, - процес дозрівання м'яса. Перед нарізкою на порції м'ясо повинне дозріти, відпочити як мінімум тижнів зо два. Тому приготувати справжній стейк з м'яса, купленого в супермаркеті, неможливо; краще зібрати компанію друзів і оцінити гастрономічні якості стейків прямо в "Семс Стейк Хаус".
А з нами Руслан поділився не менш цінним і симпатичним рецептом салату, який він придумав сам. У "Семс Стейк Хаус" він отримав назву "Меріленд".
Для його приготування нам знадобляться:

  • Тушка кальмара - 1 шт.
  • Перепелині яйця - 3 шт.
  • Сир - 20 г
  • Шинка - 20 г
  • Ікра червона - 10 г
  • Майонез - 40 г
  • Салат Фрізе - 15 г
  • Помідори черрі - 3 шт.
  • Цибуля кримська - 5 г

А також "знаряддя праці": ніж для нарізки, форма для салату у формі широкого кільця, і ложка.
1. Тушку кальмара, сир, шинку і цибулю нарізуємо, як показано на фото. Ріжемо яйця навпіл і три подрібнені половинки відправляємо в салат. Додаємо майонез і перемішуємо інгредієнти.

Фото 2 Фото 3

Фото 4 Фото 5

2. Викладаємо салат в спеціальну форму, зверху злегка притискуємо ложкою.
Прикрашаємо блюдо салатом Фрізе, половинками перепелиного яйця і помідорами черрі.
Зверху викладаємо червону ікру.

Фото 6 Фото 7

Фото 8 Фото 9

3. Знімаємо форму, обережно притримуючи. І подаємо наш салат до столу.

Фото 10

Текст і фото: Катерина Данилова

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

«Одеський бульвар» на Русанівці

«Одеський бульвар» на Русанівці

Вибраний за веселу життєрадісну атмосферу в стилі Південної Пальміри та свіжий бриз колоритної морської кухні

Банкетний зал тижня

Банкетний зал резиденції «Гірський струмок»

Банкетний зал резиденції «Гірський струмок»

Місткість – до 100 чоловік; окрема будівля, лужок для виїзної церемонії

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko