Салат «Мэриленд» от Руслана Гарбуза

24.11.2008
Фото 1

Руслан Гарбуз працює кухарем ось вже впродовж 12 років, з них 1,5 року - шеф-кухарем відомого в столиці (і за її межами) ресторану "Семс Стейк Хаус".
Руслан - справжній майстер приготування стейков, і шліфує свою майстерність щоденно. Головне в цієй справі на його думку, - процес дозрівання м'яса. Перед нарізкою на порції м'ясо повинне дозріти, відпочити як мінімум тижнів зо два. Тому приготувати справжній стейк з м'яса, купленого в супермаркеті, неможливо; краще зібрати компанію друзів і оцінити гастрономічні якості стейків прямо в "Семс Стейк Хаус".
А з нами Руслан поділився не менш цінним і симпатичним рецептом салату, який він придумав сам. У "Семс Стейк Хаус" він отримав назву "Меріленд".
Для його приготування нам знадобляться:

  • Тушка кальмара - 1 шт.
  • Перепелині яйця - 3 шт.
  • Сир - 20 г
  • Шинка - 20 г
  • Ікра червона - 10 г
  • Майонез - 40 г
  • Салат Фрізе - 15 г
  • Помідори черрі - 3 шт.
  • Цибуля кримська - 5 г

А також "знаряддя праці": ніж для нарізки, форма для салату у формі широкого кільця, і ложка.
1. Тушку кальмара, сир, шинку і цибулю нарізуємо, як показано на фото. Ріжемо яйця навпіл і три подрібнені половинки відправляємо в салат. Додаємо майонез і перемішуємо інгредієнти.

Фото 2 Фото 3

Фото 4 Фото 5

2. Викладаємо салат в спеціальну форму, зверху злегка притискуємо ложкою.
Прикрашаємо блюдо салатом Фрізе, половинками перепелиного яйця і помідорами черрі.
Зверху викладаємо червону ікру.

Фото 6 Фото 7

Фото 8 Фото 9

3. Знімаємо форму, обережно притримуючи. І подаємо наш салат до столу.

Фото 10

Текст і фото: Катерина Данилова

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko