«Ясай и Сяне Унагі Маккі» від ресторану «Страдіварі»

07.07.2005
Фото 1

Для «Ясай Маккі» знадобиться:

  • Рис відварений 100 м
  • Огірок свіжий 15 м
  • Помідор свіжий 15 м
  • Перець червоний 15 м
  • Перець жовтий 15 м
  • Авокадо 10 м
  • Салат «Лоло Россо» 5 м (1 лист)
  • Японський майонез 15 м
  • Великий лист норі


Для «Сяне Унаги Маккі» знадобиться:

  • Рис відварений 100 м
  • Огірок свіжий 15 м
  • Авокадо 10 м
  • Філе лосося 40 м
  • Філе вугря 30 м
  • Сир «Філадельфія» 10 м
  • Ікра тобіко 5 м
  • 0,5 листа норі
  • Лимон, шматочок
  • Гари (імбир) 10 м
  • Соус Вассабі 10 м

Спочатку будемо готувати «Ясай Маккі» або по українськи - овочеві суші.

Для цього потрібно відварити рис і залишити його на 5-10 хвилин з японським соусом. Після чого, на бамбуковий килимець (японською мовою він називається «макісу») покласти норі й акуратно рівномірно викласти рис.

Фото 2

Зверху полити невеликою кількістю майонезу, розподілити його рівномірно і викласти нарізані смужками овочі: огірок, помідор, перець і авокадо.

Фото 3

Фото 4 Фото 5

Після того, як усі овочі викладені, починаємо формувати суші. Легкими рухами закручуємо наш норі з рисом. Зауважте, що за допомогою макісу це робити набагато швидше і результат – краще! Нарізаємо отриманий «рулет» на 6-8 частин і викладаємо на тарілку.

Поклавши овочеві суші на тарілку починаємо другу частину нашої японської страви, а саме суші з вугря і лосося, що японською мовою звучить не інакше, як - «Сяне Унагі Маккі»

Фото 6

Нa половину листа норі викладаємо рис. Цього разу, крім овочів (авокадо, огірків та помидорів), кладемо тертий сир Філадельфія, кілька ложок ікри риби тобіко та шматочки філе вугря. Усе закручуємо, а зверху ролла, що вийде у результаті, викладаємо апетитні шматочки філе лосося.

Фото 7 Фото 8

Нарізаємо на кілька шматочків та подаємо до столу.

Фото 9

До приготованих суші добре підійдуть такі напої, наявні, до речі, у барі ресторану «Стардиварі»: саке «Сакура» або сливове вино «Хана Плюм».

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko