«Ясай и Сяне Унагі Маккі» від ресторану «Страдіварі»

07.07.2005
Фото 1

Для «Ясай Маккі» знадобиться:

  • Рис відварений 100 м
  • Огірок свіжий 15 м
  • Помідор свіжий 15 м
  • Перець червоний 15 м
  • Перець жовтий 15 м
  • Авокадо 10 м
  • Салат «Лоло Россо» 5 м (1 лист)
  • Японський майонез 15 м
  • Великий лист норі


Для «Сяне Унаги Маккі» знадобиться:

  • Рис відварений 100 м
  • Огірок свіжий 15 м
  • Авокадо 10 м
  • Філе лосося 40 м
  • Філе вугря 30 м
  • Сир «Філадельфія» 10 м
  • Ікра тобіко 5 м
  • 0,5 листа норі
  • Лимон, шматочок
  • Гари (імбир) 10 м
  • Соус Вассабі 10 м

Спочатку будемо готувати «Ясай Маккі» або по українськи - овочеві суші.

Для цього потрібно відварити рис і залишити його на 5-10 хвилин з японським соусом. Після чого, на бамбуковий килимець (японською мовою він називається «макісу») покласти норі й акуратно рівномірно викласти рис.

Фото 2

Зверху полити невеликою кількістю майонезу, розподілити його рівномірно і викласти нарізані смужками овочі: огірок, помідор, перець і авокадо.

Фото 3

Фото 4 Фото 5

Після того, як усі овочі викладені, починаємо формувати суші. Легкими рухами закручуємо наш норі з рисом. Зауважте, що за допомогою макісу це робити набагато швидше і результат – краще! Нарізаємо отриманий «рулет» на 6-8 частин і викладаємо на тарілку.

Поклавши овочеві суші на тарілку починаємо другу частину нашої японської страви, а саме суші з вугря і лосося, що японською мовою звучить не інакше, як - «Сяне Унагі Маккі»

Фото 6

Нa половину листа норі викладаємо рис. Цього разу, крім овочів (авокадо, огірків та помидорів), кладемо тертий сир Філадельфія, кілька ложок ікри риби тобіко та шматочки філе вугря. Усе закручуємо, а зверху ролла, що вийде у результаті, викладаємо апетитні шматочки філе лосося.

Фото 7 Фото 8

Нарізаємо на кілька шматочків та подаємо до столу.

Фото 9

До приготованих суші добре підійдуть такі напої, наявні, до речі, у барі ресторану «Стардиварі»: саке «Сакура» або сливове вино «Хана Плюм».

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko