З корабля на бал

22.06.2010
Ресторан «Барбарис»

Після вояжу на білосніжній яхті водними просторами елітної Конча-Заспи, приємно продовжити круїзний настрій на суші, відвідавши який-небудь дивовижний куточок. «Барбарис» – новий ресторан кавказької кухні, при якому легко не лише припаркуватися, але й пришвартуватися. Споруджений по сусідству з яхт-клубом, оповитий з боку водоймища мережею дерев'яних пірсів, а з боку господарів і персоналу – гостинністю та увагою, він прикметно виділяється на тлі інших заміських закладів

Апетит, що прокинувся від великої кількості насиченого надрічкового повітря, допоможуть перемогти ситні й пряні страви кавказької та азербайджанської кухні. Її основу складають м'ясні страви: варіації запеченої в горщиках баранини з горохом, овочами і спеціями, різносортне м'ясо й риба, приготовані на мангалі. В меню особливо багато кисломолочних страв, характерних для цього регіону. Серед них – холодний суп «Довга», традиційний азербайджанський варіант окрошки, такої актуальної в літній час. Присутні також традиційні європейські салати і закуски, та навіть рідний український борщ.

Ресторан вирізняється ексклюзивним ставленням до власної кухні і відповідно – до її споживачів. Багато  з інгредієнтів завозиться спеціально з Азербайджану, багато зі страв готується по декілька годин, щоб набути автентичного смаку. Але «тривала теплова обробка» на кухні ресторану «Барбарис» – означає не лише дотримання довгий час певного температурного режиму, але й тривалу передачу частуванням душевного тепла від інтернаціональної команди кухарів.

Окрім великої живописної акваторії й екзотичної середньоазіатської кухні, «Барбарис» ще й унікальний тим, що створює для гостей ідеальні кліматичні умови абсолютно природним способом. Головний двох'ярусний зал ресторану, оформлений у затишній сільській манері, має куполовидну форму, а його віссю служить велика піч на два поверхи. Така конструкція дозволяє теплу поширюватися легко і всеосяжно. Напіввідкритий банкетний зал навпроти – манить освіжаючим бризом річкової прохолоди, а літній понтон нагадує про рятівний тіньок дачного саду. У ресторані «Барбарис» комфортно фізично й морально всім, незалежно від сезону, настрою і смакових уподобань.

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko