З корабля на бал

22.06.2010
Ресторан «Барбарис»

Після вояжу на білосніжній яхті водними просторами елітної Конча-Заспи, приємно продовжити круїзний настрій на суші, відвідавши який-небудь дивовижний куточок. «Барбарис» – новий ресторан кавказької кухні, при якому легко не лише припаркуватися, але й пришвартуватися. Споруджений по сусідству з яхт-клубом, оповитий з боку водоймища мережею дерев'яних пірсів, а з боку господарів і персоналу – гостинністю та увагою, він прикметно виділяється на тлі інших заміських закладів

Апетит, що прокинувся від великої кількості насиченого надрічкового повітря, допоможуть перемогти ситні й пряні страви кавказької та азербайджанської кухні. Її основу складають м'ясні страви: варіації запеченої в горщиках баранини з горохом, овочами і спеціями, різносортне м'ясо й риба, приготовані на мангалі. В меню особливо багато кисломолочних страв, характерних для цього регіону. Серед них – холодний суп «Довга», традиційний азербайджанський варіант окрошки, такої актуальної в літній час. Присутні також традиційні європейські салати і закуски, та навіть рідний український борщ.

Ресторан вирізняється ексклюзивним ставленням до власної кухні і відповідно – до її споживачів. Багато  з інгредієнтів завозиться спеціально з Азербайджану, багато зі страв готується по декілька годин, щоб набути автентичного смаку. Але «тривала теплова обробка» на кухні ресторану «Барбарис» – означає не лише дотримання довгий час певного температурного режиму, але й тривалу передачу частуванням душевного тепла від інтернаціональної команди кухарів.

Окрім великої живописної акваторії й екзотичної середньоазіатської кухні, «Барбарис» ще й унікальний тим, що створює для гостей ідеальні кліматичні умови абсолютно природним способом. Головний двох'ярусний зал ресторану, оформлений у затишній сільській манері, має куполовидну форму, а його віссю служить велика піч на два поверхи. Така конструкція дозволяє теплу поширюватися легко і всеосяжно. Напіввідкритий банкетний зал навпроти – манить освіжаючим бризом річкової прохолоди, а літній понтон нагадує про рятівний тіньок дачного саду. У ресторані «Барбарис» комфортно фізично й морально всім, незалежно від сезону, настрою і смакових уподобань.

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko