Час циган

28.12.2010
Караоке-ресторан Baron

Наростаючий градус загальної любові до хвацької балканщини досяг своєї пікової точки прямо під боком у багатостраждального вождя світового пролетаріату. Точніше, під його лівим боком. Караоке-ресторан Baron, що виник на місці колишнього «Ваніла Блек», влаштувався на перетині бульвару Шевченка та головної столичної вулиці. Одним словом, тепер від Бесарабки до Кустуриці – один крок...

Творчість культового сербського режисера, поза сумнівом, стала джерелом натхнення для власників закладу. Тут любовно вивішені на стінах картинки з кадрами з фільму «Чорна кішка, білий кіт». Проте, Baron естетикою не дуже-то уподібнився кочовому табору. Інтер'єр не можна назвати строкатим: тут в основному присутній стриманий солом'яний колір та кремово-шоколадні відтінки. Але сам дух розкутої свободи, мандрівної романтики та вічного свята Baron дбайливо заклав у підвалини свого існування. Це можна виявити в дотепних деталях, яких у масштабах трьох поверхів предостатньо.

Baron, перейнявши відкриту вдачу циганів, зібрав у своєму кулінарному репертуарі формати кухні, що користуються у наш час найбільшим попитом. Але – жодного аматорства: кожен напрямок розроблений окремою командою кухарів – кваліфікованими фахівцями вузького профілю.

  • Перший формат можна назвати аристократичним. Це авторська висока кухня в тенденціях ф'южн. М'ясо та риба в цікавих поєднаннях з кисло-солодкими соусами і фруктами, відтінеі цікавими нотками смаку морепродукти. Для більшої універсальності – невелика пивна сторіночка, українські домашні страви, меню популярних паст – спагетті, папарделлі, фарфалле, талігателлі.
  • Другий формат – демократичний. Піцерія з відкритою кухнею, де спритний піццейоло в лічені хвилини перетворює шматочок розкатаного тіста та дрібно порізані продукти в рум'яну компанійську страву – дуже популярний нині спосіб залучити гостей, і заслужено популярний.
  • Третій формат – екзотичний. Втім, це той різновид екзотики, не виявивши в меню якого можна неабияк здивуватися. Суші-бар Baron пропонує фірмові роли від китайського майстра, а також популярні «Каліфорнійські» роли, роли «Дракон», сашимі, фелікс-суші.

Безсумнівно, в караоке-ресторані, та ще й у самому центрі Києва, – якісне музичне меню. Скуштуйте «апетитну» акустику головного залу зі «смачною» начинкою з Evolution Pro в приємній компанії професійних бек-вокалісток. Це ще питання, що краще вдається «Баронові» – вгамовувати голод фізичний чи духовний.

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko