Своїми руками

21.07.2010
Гастрономический бар «Барсук»

Гастрономічний бар «Барсук»… Ні, це не чисто жіночий заклад. Просто його творець та ідейний натхненник Дмитро Борисов має живе почуття гумору та сміливість самовираження. Сам собі шеф, кухар і шеф-кухар, сам собі дизайнер, піарщик та головний борсук, він став послідовником модної нині європейської тенденції – екоманія, хендмейд та суто індивідуальний підхід.

Як і все хороше, «баручья нірка» знаходиться хоч і в центрі, але не на виду. Крокуючи від метро «Печерська» по вулиці Кутузова, потрібно звернути в провулок імені того ж полководця, що веде до Печерської площі. «Фізично» ресторан має один зал на 40 посадочних місць та відкритий літній майданчик, але в екзистенціальному плані «Барсук» – дещо більше: місце, що фонтанує свіжими ідеями та творчою безпосередністю.

Для меню «Барсука» використовуються лише еко-продукти. Все зроблено за принципом «Я не запропоную того, чого не сприймаю сам». Елітне м'ясо та сири частенько купує сам власник, блукаючи в пригодах ринками Європи. Він же бере активну участь і в розробці меню, і в процесі приготування їжі. Можна сказати, що своїх клієнтів «Барсук» не просто «підгодовує», а практично «годує з рук».

«Цнотливі» продукти потрапляють не в невідомі засіки, а на відкриту шоу-кухню. Весь процес приготування страв ви бачите власними очима за широкою барной стійкою. У такій демократичній обстановці цілком допускається прохання до кухаря посолити трохи більше або посмажити трохи довше. В «Барсуку» висока кухня робить помітний крок назустріч непретензійності, що дозволяє людям відчувати себе максимально розкуто.

«Барсук» вельми урбаністичний, адже дизайн інтер'єру витриманий в стилі промислового лофта – з плетінням мідних труб, витягів та «фабричних» світильників під стелею, ефектом необроблених цегляних стін і хай-тековими меблями. В облицювальних роботах знову не обійшлося без руки власника – у прямому розумінні слова. Вражає також уважність до деталей і чуйність до найменших потреб відвідувачів: наприклад, розетки обладнані «пучком» зарядних пристроїв для мобільних телефонів різних виробників.

Ексклюзівність на цьому не закінчується. Господар сам гостей і залучає, і заманює, і розважає. Він є учасником джаз-бенда, що грає в «Барсуку» по середах, а також власноруч веде сайт, оформлений у вигляді блогу. Звертається він до віртуальних відвідувачів не інакше, як «друг» – ось так, категорично «фамільярно». Не рідко його можна зустріти в самому закладі, і якщо ви будете не проти, то він із задоволенням познайомиться і з вами особисто.

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko