На всіх «Парусах»

30.12.2012
Ресторан «Боккаччо»

Складно посперечатися з тим, що хороше харчування та отримання задоволення від їжі – фундамент активного та родуктивного життя. Бізнес-центр «Парус» на Мечникова тепер має завидну підоснову. На початку осені на першому поверсі дзеркального хмарочоса разом відкрилося три заклади:  ресторан «Боккаччо», піцерія «Боккаччо» та  кафе «Парус»

Всі троє «новонароджених» покривають потреби різної публіки. Втім, як і різні потреби однієї ж тієї самої публіки. «Файн дайнінг» тут плавно перетікає в «Кежуел дайнінг» каскадом залів. Подорожуючи вглиб приміщення, заразом поступово подорожуєш і градацією «елітність – демократичність».

  • «Боккаччо» – ресторан в найбільш традиційному розумінні слова. Це переважно місце ділової або романтичної зустрічі тет-а-тет з розміренним проведенням часу: довгим розпиванням вина з солідної колекції і неспішною насолодою стравами високої кухні зі середземноморськими мотивами.
  • Піцерія «Бокаччо» має яскраво виражений родинний формат «вихідного дня». Сюди прокладена дорога цілим «італійським» сімействам з багаточисельним потомством, щоб всією юрбою поласувати колоритною домашньою італійською їжею: свіжоспеченою піцою з дровяної печі, тарілкою пасти з великою кількістю ароматного соусу і чарівними кондитерськими виробами, виготовленими вручну.
  • У кафе «Парус» можна сміливо ступати практично в будь-якій «екіпіровці» та без особливої ревізії власного гаманця. Суші-бар із вкрапленнями слов'янського та європейського обіднього меню, хороша коктейльна карта – універсальний варіант і для того, щоб потрапезувати в «мінімалістічній» компанії книжки або планшета, і для вечірньої зустрічі з друзями.
Кафе «Парус»

Хмарочос «Парус» є характерним дитям мегаполісу, тому органічно, що ресторан з піцерією «Бокаччо» та кафе «Парус» немовби вторять його будові: утворюють собою містечко з «етнічними анклавами». Тут є і світла приморська тераса, що нагадує про курорти Середземномор'я, і кімнати сільського будиночка родом де-небудь з квітучого Провансу, і брусчатий італійський дворик з романтичними вуличними ліхтарями, і цілий китайський квартал під характерними загостреними дахами. Тут Вам і піцерія «на розі», і кондитерська лавка, і бакалія з домашніми італійськими макаронами, і «винний льох». Отже, вибирайте потрібний формат і «кидайте якір» у закладах БЦ «Парус»!

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Рідна Хата»

Ресторан «Рідна Хата»

Вибраний за відчуття теплого зимового затишку серед автентичного українського побуту і за традиційним столом з апетитними національними стравами

Банкетний зал тижня

«Смерекова зала» готельно-ресторанного комплексу «Червона Калина»

«Смерекова зала» готельно-ресторанного комплексу «Червона Калина»

Місткість – до 260 персон у форматі банкету; другий, мансардний поверх основної будівлі, інтер'єр у карпатському стилі

Рекомендуємо відпочити

Готель «Совські Ставки»

Готель «Совські Ставки»

Вартість номерів – від 1200₴/доба

Реклама

Zolotarenko